Шацькі дзюдоїсти привезли призові місця зі змагань у Луцьку

23 Травня 2021, 08:00
508

Вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь в турнірі з дзюдо на призи СК «Отаман» серед юнаків та дівчат 2010-2012 років народження в місті Луцьк.

Про це інформують у пресслужбі Шацького коледжу.

Шацьку команду супроводжували керівник СК «Торнадо» Роман Самолюк та Юлія Корнелюк – тренерка-викладачка з фізичної культури Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька (директор Ігор Жмурко).

Всього участь взяло понад 300 спортсменів з Волинської та Рівненської областей.

Метою турніру є підвищення майстерності юних спортсменів, зміцнення дружніх відносин між вихованцями, виконання розрядних вимог, а також популяризація та розвиток дитячого дзюдо.

Під час запеклих сутичок своїх юних колег-спортсменів підтримував молодший тренер-наставник, студент І курсу лісового коледжу Роман Самолюк (кандидат в майстри спорту України).

У підсумках проведеного турніру вихованці СК «Торнадо» вибороли перемогу й посіли такі місця:

  • І місце – Данило Вишневий, Євген Вишневий, Владислава Трохимук, Діана Купира, Денис Сулім (с.Світязь), Артем Савчук;
  • ІІ місце – Євгенія Сорока, Станіслав Мокренко (с.Світязь);
  • ІІІ місце – Борис Натальчук (с.Світязь), Іван Корнелюк, Іванна Бражник (с.Світязь).

Переможців турніру з дзюдо нагородили дипломами, медалями та кубками.

Наших спортсменів до змагань готували тренер СК «Торнадо» Роман Самолюк і Юлія Корнелюк - тренерка-викладачка з фізичної культури та спорту Шацького лісового коледжу.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці СК «Торнадо» висловлюють слова вдячності голові Шацької селищної ради Сергію Карпуку, директору Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька Ігорю Жмурку, директору ДП «Шацьке УДЛГ» Андрію Самолюку та директору ОЗ НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк Валерію Михальчуку за підтримку, сприяння розвитку фізичної культури та спорту, а саме розвитку дитячого дзюдо на Шаччині.

Вітаємо спортсменів з перемогою та бажаємо подальших успіхів, спортивних звершень та перемог!








 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024