Дощовий футбол у Розважі: острожани вдома зіграли по-різному

22 Травня 2021, 14:32
1353

У селі Розваж Острозької громади відбувся 3 тур чемпіонату дитячо-юнацької футбольно-футзальної ліги «Я – патріот» Рівненської області сезону 2021р серед вікової категорії U-11

Громада, яка приймала поточний тур змагань, представляють вихованці ДЮСШ Острог. Як розповів Спорт на Районі тренер Андрій Фесенко, удома юні острозькі футболісти зіграли по-різном.

У першому матчі ДЮСШ Острога зустрілася з ДЮСШ Квасилова. У грі під рясним дощем сильнішими були гості – 0:1. Далі острожани двічі зустрічалися з представником Шпанівськрї громади ФК «Атака» У першій зустрічі завдяки голу Максима Демчука вихованці Острозької спортшколи здобули нічию 1:1, а в другій єдиний гол матчу провів, забезпечивши перемогу острожан, Назар Касянчук (1:0).

«Насамперед дякую Стрільцю Валентину Володимировичу за організацію футбольного поля і суддівство матчів. Спасибі батькам за транспорт, а дітям – за самовіддачу. Вони представляють наше славетне місто. Не завжди у нас такі результати, як хочеться, але ми всі разом віримо в подальші успіхи», – прокоментував тренер Андрій Фесенко.

1

 

Андрій Ростиславович також додав, що в одному турі команди зазвичай проводили по дві гри, а цього разу довелося зіграти три матчі через перенос ігор. У турі не грали (матчі відбудуться пізніше) юнаки ФК «Здолбунів», які зараз беруть участь у змаганнях у Львові.

У цієї віковій категорії для острожан залишився один виїзд, дату і місце уточнюють.

Усі результати групи :

  • Квасилів 1-0 Острог
  • Острог 1-1 Атака
  • Квасилів 1-0 Гоща 
  • Атака 0-1 Острог
  • Квасилів 0-0 Гоща
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024