По пенальті і рівний рахунок у підсумку: «Верес» ще не виходить в УПЛ

21 Травня 2021, 18:52
3047

НК «Верес» приймав удома «Альянс» із Липової Долини. У матчі 27 туру рівняни могли оформити вихід в УПЛ, але зуміли здобути тільки одне очко.

На млинівському «Колосі» 21 травня агресивніше розпочав «Альянс». Кілька перших прострілів пролетіли повз площину воріт. Але вже на 21 хв. Руслан Прісний замкнув головою подачу від кутового прапорця – 0:1. Через 7 хвилин Агапов прорвався правим флангом, віддав на Ярошенка, який зміцнив перевагу гостей – 0:2.

Через 10 хвилин гравці «Альянса» довели рахунок до розгромного 0:3, але рефері скасував узяття воріт. Гравець гостей порушив правила у боротьбі з Ігорем Солдатом.

А на 39 хв. за «рівненських вовків» зіграла стійка, яка прийняла на себе удар Агапова.

З мінімумом моментів «Вереса» і рахунком 0:2 команди пішли на перерву.

На 52 секунді другого тайму вересівці могли скоротити відставання, адже Герт у власному штрафному збив Віталія Дахновського, а рефері показав на 11-метрову позначку. Та Михайло Шестаков пробив вище воріт.

У наступній атаці капітан рівнян спробував реабілітуватися, але м’яч знову просвистів над перекладиною. Тим не менше, за хвилину кіпер «Альянсу» мусив-таки витягати м’яч із власних воріт – Дахновський на швидкості обігрався з Гегедошем і віддав зручну передачу під удар, а Геннадій Пасіч поцілив чітко у кут – 1:2.

На 55 хв. Михайло Шестаков, отримавши передачу від Дахновського встановив паритет – 2:2.

Уже на 61 хв. «рівненські вовки» повели вперед завдяки потужному прострілу Сергія Петька – 3:2.

Шанси на достроковий вихід в УПЛ «Верес» зберігав до 88 хв. Але в одній із атак «Альянсу» Махнєв неуважно зіграв і по інерції вдарив суперника в обличчя, за що Денис Шурман призначив пенальті. Богдан Когут зумів парирувати Костянтина Ярошенка, але на добивання, на якому він же й був першим, уже не зреагував – 3:3.

Що ж, підопічні Юрія Вірта можуть оформити вихід в УПЛ уже наступного туру

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024