У Ковелі розпочала роботу секція карате

21 Травня 2021, 13:22
У Ковелі  розпочала роботу секція карате 959
У Ковелі розпочала роботу секція карате

У Ковелі розпочала роботу секція карате під керівництвом Віктор Обухова.

Діти віком від 5 років мають можливість займатися карате Кіокушинкай на базі Ковельського фахового медичного коледжу як у спортивному залі, так і на спеціальному майданчику на відкритому повітрі.

«Дякуємо керівництву медичного коледжу, адже в цьому навчальному закладі створені хороші умови для наших занять. Наразі ми проводимо заняття тричі на тиждень у вечірній час (понеділок, середа, п’ятниця о 18.00). Сподіваюся, що під час літніх канікул кількість дітей у нашій секції значно зросте», - розповів керівник секції Віктор Обухов.

На відкриття секції завітав і депутат Волинської обласної ради Іван Мирка, який поспілкувався з тренерами, батьками дітей та керівництвом медичного коледжу.

«У дитинстві я також займався карате, тому для мене є великою честю бути присутнім на початку роботи секції у Ковелі. Хочу побажати, щоб діти приходили сюди із задоволенням. У вас чудова і дружня команда, тому беріть все від своїх вчителів та тіште їх своїми досягненнями» - звернувся до юних спортсменів Іван Мирка.

Депутат та його помічники ознайомилися із станом спортивного залу, де займатимуться діти, а також отримали інформацію стосовно розвитку спортивних секцій у місті Ковелі, які, на жаль, не отримують належної уваги з боку місцевої влади.

 








 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024