Розгром новачка й очікуваний голепад від «Славії»: як стартувала Вища ліга Рівненського району

20 Травня 2021, 14:53
2111

Минулого вікенду, стартував перший тур вищої, першої, другої та юнацької ліг  оновленого Рівненського району з футболу  сезону 2021 року.

У зв’язку з адміністративною реформою до Рівненського району ввійшли колишні Костопільський, Березнівський, Корецький, Гощанський, Острозький та Здолбунівський райони. Це своєю чергою призвело до збільшення кількості учасників Чемпіонату Рівненського району. Нагадаємо: у кожному з трьох дивізіонів краю змагається по 10 команд.

На сайті Рівненської районної федерації футболу оприлюднили результати матчів першого туру. Пропонуємо вашій увазі огляд ігор у Вищій лізі.

У неділю, 16 травня, зустрічалися такі команди «Оріон» – «Славія», «Інтеркарс» – «ГолДар», «РОКО» – «ВікторіяАгро», «Продторг» – «Єдність», ХФК «Надія» – «Горинь».

«Оріон» (Грабів) – «Славія» (Велика Омеляна) – 0:3

Матч у Грабові був досить спокійним, хоч і завершився розгромною вікторією великоомелянської «Славії». Рахунок був відкритий наприкінці першого тайму – на 43 хв. у воротах «Оріона» розписався Тарас Топоровський. По перерві Роман Цілюков закріпив результат, а на 57 хв. Назарій Поліщук довів рахунок до розгромного – 0:3.

«Інтеркарс» (Бармаки) – «ГолДар» (Голишів) – 5:0

Дебютант вищої ліги, голишівський «ГолДар», розпочав з нищівної поразки. «Інтеркарс» удома провів п’ять сухих голів. Забивали Іван Кучмій (19 хв.), Дмитро Симончук (дубль 24 і 33 хв.), Олександр Бесащук (60 хв.) та Андрій Шрамович (90+5 хв.).

«РОКО» (Городок) – «Вікторія» (Кустин) – 3:2

П’ять голів, з-поміж яких по два дублі в різні ворота, побачили уболівальники в зустрічі «РОКО» – «Вікторія». Швидкий гол на 2 хв. вдалося забити Андрієві Полевікові – 1:0. Але гості з Кустина відквитали м’яч і змогли вирватися вперед ще до першої половини тайму – на 16 хв і 20 хв. дубль за «Вікторію» оформив Дмитро Жук. Наприкінці першої 45-хвилинки у ворота суперника другий м’яч забив Андрій Полевік і відновив паритет – 2:2. На 58 хв. Олександр Кобрин вивів команду з Городка вперед – 3:2. Таким результат залишився до фінального свистка.

«Продторгобладнання» (Забороль Рівненського р-ну) – ФК «Єдність» (Квасилів) – 2:1

Заборольське «Продторгобладнання» вдома завдяки дублю Олександра Ларіонова (19 і 57 хв) зуміло обіграти квасилівську «Єдність». Гості відповіли тільки одним влучним ударом – на 44 хв. забив Ігор Варжель. Підсумковий рахунок – 2:1.

ХФК «Надія» (Рівне) – «Горинь» (Кустин) – 0:3

ХФК «Надія» удома поступився костинській «Горині». Пропустивши ще на 9 хв простріл Юрія Стрілецького, на 14 хв. у ворота «Надії» влетів автогол – 0:2. На 84 хв Олег Март довів рахунок до розгромного 0:3.

Таким чином п’ять команд мають по 3 очки й посідають верхні місця турнірної таблиці.

Матчі другого туру першого кола заплановані на 23 травня.


 

Про результати першої ліги тут: У першому турі Першої ліги Чемпіонату Рівненського району в матчах забивали не менше трьох голів

Турнірна таблиця та інфографіка першого туру зі сайту РРФФ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024