«Волинь-2» на виїзді поступилася «Чайці» з Петропавлівської Борщагівки

15 Травня 2021, 18:00
1087

У черговому турі Другої ліги «Волинь-2» в гостях зустрічалася з «Чайкою» з Петропавлівської Борщагівки.

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

Перший тайм зустрічі проходив за відчутної переваги лучан, які контролювали перебіг подій на полі і регулярно навантажували роботою воротаря та захист господарів. Але усі навіси та закиди м’яча в карний «Чайки» майже не призводили до ударів по воротам.

Безрезультатними виявились і 7-8 кутових, поданих в першому таймі. Натомість господарі поля наприкінці тайму продемонстрували гравцям «Волині-2», як потрібно завершати атаки, коли у контрвипаді забили гол зусиллями Тименка.

Після відпочинку «Чайка» перехопила ініціативу і згодом зуміла забити вдруге – на 64-й хвилині відзначився Гуральський. Втім, волинянам досить швидко вдалося скоротити відрив – на 69-й хвилині гри після подачі штрафного з глибини поля в карний майданчик м’яч переадресували на дальню штангу на Сасовського, який ударом головою спрямував круглого в сітку – 2:1.

Забивши гол, лучани знову перехопили ініціативу в матчі, хоча їхня перевага вже не була такою упевненою, як в першому таймі.

Проте, незважаючи на усі зусилля, зрівняти рахунок нашій команді так і не вдалося і фінальний свисток арбітра зафіксував чергову поразку «Волині-2».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024