«Чайка» Петропавлівська Борщагівка – «Волинь-2»: перед грою

15 Травня 2021, 10:22
фото ілюстративне 679
фото ілюстративне

Чемпіонат України. Друга ліга, група А, 22 тур.

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

15 травня, смт. Макарів, Центральний стадіон ім. М. Х. Бруквенка. Початок – 16:00. Пряма трансляція – YouTube.

Цього разу суперником «Волині-2» буде «Чайка» – ще одна команда, від виступів якої навесні чекали трохи більшого. У В’ячеслава Богодєлова не все йде так позитивно, як у його попередника Олександра Щербакова – у дев’яти весняних матчах «жовто-блакитні» жодного разу не перемогли і взяли лише три очки.

Хоча при цьому й так міцний склад команди з Петропавлівської Борщагівки поповнили досвідчені футболісти на кшталт Тимура Погранічного та Олександра Деребчинського, а також інші цікаві виконавці.

Тож можна не сумніватися, що у домашньому поєдинку «Чайка» намагатиметься здобути усі три залікових пункти.

Не заладилась футбольна весна і в підопічних Альберта Шахова. Особливо це стосується останніх трьох домашніх поєдинків – проти «Чернігова» волиняни поступилися після шаленого дальнього штрафного (0:1), а у матчах проти «Рубікона» та «Карпат» мали відчутну ігрову перевагу, однак пропускали не зовсім логічні голи після власних помилок та грали нічиї (двічі по 1:1).

Звісно, на виїздах нашим молодим футболістам ще важче, однак відступати їм уже нікуди – тож і вони намагатимуться відігратися у опонентів за поразку в першому колі.

Команди вперше зустрілися між собою восени – тоді в Луцьку долю матчу вирішили два голи Еміна Сафіханова за рахунку 1:1, а гості поїхали з Волині, здобувши переконливий успіх – 1:4.

Також інтересу цьому матчу додасть присутність у складі «Чайки» екс-гравця «Хрестоносців» Олександра Медведя та Олександра Мосіюка, який пограв за юнацьку та молодіжну команди «Волині», а наставник команди В’ячеслав Богодєлов свого часу попрацював у «Волині» як тренер з фізпідготовки.

АРБІТРИ

Головний арбітр матчу  - Ігор Горбань (Одеса). Асистенти арбітра – Руслан Кобялко (Вінницька область), Дмитро Каморніков (Донецька область). Резервний арбітр – Катерина Усова (Київська область). Спостерігач арбітражу – Ярослав Дмитрук (Рівне).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка)

Рік заснування: 1976

Кольори клубу: жовто-блакитні

Офіційний сайт клубу: https://sc-chayka.com.ua/

В. о. головного тренера: В’ячеслав Богодєлов

Місце у таблиці групи А Другої ліги: 6 (20 матчів, 5 перемог, 7 нічиїх, 8 поразок, різниця голів 23:26, 22 очки)

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024