Другий тур ДЮФФЛ для острожан U-11 був хорошим по грі, але менш вдалим за рахунками

12 Травня 2021, 11:55
1130

У Здолбунові провели другий тур чемпіонату дитячо-юнацької футбольно-футзальної ліги (ДЮФФЛ) «Я – патріот» Рівненської області сезону 2021 р. серед вікової категорії U-11.

Змагального дня 11 травня суперниками команди Острозької ДЮСШ були ДЮСШ Гоща і ДЮСШ Здолбунів. Як розповів Спорт на Районі тренер острожан Андрій Фесенко, команда показала непогану гру, хоча результати видалися не таким вдалими, як могли б.

Першу гру  проти ДЮСШ Гоща почали досить активно, але вже на 15 сек. матчу голкіпер ДЮСШ Острога припустився помилки, яка коштувала пропущеного м’яча. Упродовж наступних 10 хвилин острожани зуміли вирівняти рахунок – забив Іван Синявський. Попри активну гру в другій половині зустрічі, рахунок так і залишився 1:1. Свої моменти не зуміли реалізувати Синявський Іван, Кулиба Сергій, Дубінчук Захар, Касянчук Назар і Бондарук Владислав.

У другому матчі футболісти Острозької ДЮСШ поступилися вихованцям ДЮСШ Здолбунова з рахунком 0:1.

«Ми нічим не поступилися, але у футболі таке буває – фортуна була сьогодні на боці наших суперників. Дякую батькам за фінансову підтримку. Велике спасибі для сім’ї Бондаруків, які допомогли з транспортом», – зазначив тренер Андрій Фесенко.

Дата й місце проведення наступного туру ДЮФФЛ будуть уточнені пізніше.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024