Микола Кухаревич гратиме проти Неймара

09 Травня 2021, 12:32
2019

Уродженець Дубровиччини Микола Кухаревичякий нині виступає за команду УПЛ ФК «Рух», матиме шанс зіграти проти європейських грандів.

У суботу, 8 травня, футбольний клуб «Труа», за який із 1 липня виступатиме Микола Кухаревич, здолав «Дюнкерк» із рахунком 2:0. Ця перемога дозволила підопічним Лорана Баттле закріпитися на вершині турнірної таблиці Ліги 2 і за тур до завершення чемпіонату вибороти путівку в найсильніший дивізіон Франції.

Отже, уже влітку Микола Кухаревич матиме можливість спробувати свої сили проти гранда світового футболу «Парі Сен-Жермен», за який виступають Кілліан Мбаппе, Мауро Ікарді та Неймар. Зазначимо, що останній продовжив контракт із парижанами до 2025 року.

Нагадаємо: до Франції Кухаревич вирушить 1 липня, у день свого 20-річчя. Ще раніше молодим форвардом цікавився «Андерлехт».

В інформаційному просторі на Кухаревича звернули увагу після того, як уродженець Рівненщини отримав виклик до молодіжної збірної України та відзначився за національну команду трьома м'ячами в двох матчах.

Крім того, великий резонанс викликав переможний гол Кухаревича у 16 турі УПЛ у ворота «Колоса».

На трансферному ринку за пів року Микола Кухаревич подорожчав у 10 разів

 

Читайте також:

Двоє уродженців Рівненщини отримали виклик до молодіжної збірної України

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024