П'ятеро рівненських футзалістів отримали виклик на збори до юнацької збірної України

06 Травня 2021, 11:33
967

П'ятеро представників футзалу Рівного з команд «Кардинал-Рівне» і «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» отримали виклик на навчально-тренувальні збори збірної України U17.

Збірна України U17 наступного тижня розпочинає тренувальний збір у Харкові. На збори, які відбудуться у період з 10 по 14 травня, наставник юнацької збірної Віталій Одегов викликав п'ятьох рівнян. Про це інформують на сторінці «Кардинал-Рівне» у фейсбуці.

На збори їдуть кардиналівці Дмитро Дяченко, Віталій Панкратій, Дмитро Рибіцький і Максим Малиновський.

Також участь у зборах візьме ще один вихованець рівненської ДЮСШ №4 Дмитро Скибчик, який представлятиме клуб «Рівнестандарт». Нагадаємо, усі п'ятеро у цьому році стали чемпіонами України серед сімнадцятирічних у складі команди «Кардинал-ДЮСШ №4-Рівнестандарт».




Склад команди на збір у Харкові:

Воротарі: Дмитро Дяченко («Кардинал-Рівне»), Юрій Яремчук (КІВС «Енергія-2»), Даниіл Заносій («Іллічівець»).

Універсали: Дмитро Скибчик («Рівнестандарт-ДЮСШ №4»), Данило Лущай («Темп-ЗАЕС»), Ігор Пелецький, Владислав Ткаченко (обидва – Збірна Харківської області), Павло Скіцко, Дам'ян Запорожан, Дмитро Федик (всі – «Академія НФК «Ураган»), Максим Малиновський, Віталій Панкратій, Дмитро Рибіцький (всі – «Кардинал-Рівне»), Денис Сніцаренко, Олександр Пастух (обидва – ДЮСШ №25). 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024