Острозькі футболісти U-11 стартували в чемпіонаті ДЮФФЛ із нічиїх

30 Квітня 2021, 11:55
1242

Стартував чемпіонат дитячо-юнацької футбольно-футзальної ліги (ДЮФФЛ) «Я – патріот» Рівненської області сезону 2021р серед вікової категорії U-11.

Ігри першого туру команди зіграли 29 квітня у селищі Квасилів. Участь у змаганні цієї вікової групи беруть футболісти Острозької дитячо-юнацької спортивної школи. Про перебіг матчів першого туру Спорт на Районі повідомив тренер Андрій Фесенко.

Суперниками юних острожан на цьому турнірі стали ФК «Квасилів», ДЮСШ Здолбунова, команда «Атака» Шпанівської ОТГ і ДЮСШ Гощі.

У першому матчі гравці Острозької ДЮСШ зустрічалися з ФК «Квасилів». Рахунок цієї зустрічі – «суха» нічия. «Важке поле, дуже сильний відскок м’яча – діти не змогли проявити себе і відавати точну передачу. Хоч у першій половині гри «Квасилів» переважав нашу команду, згодом футболісти зібралися й почали шукати моменти біля чужих воріт. Але так і залишилися нулі на табло», – розповідає Андрій Ростиславович.

У протистоянні з «Атакою» (Шпанівська ОТГ) теж не вдалося забити – знову нічийний результат 0:0. Варто відзначити воротаря острожан Іллю Форманюка, який врятував команду, показавши фантастичний сейв і взявши пенальті.

Друга гра також завершилась сухою нічиєю з Атакою Шпанівська ОТГ 0-0.

«На цьому етапі на перший план вийшла боротьба з футболістами, полем і м’ячем, який іноді стрибав вище голови футболістів. Результати проте вважаю позитивними. Нам є до чого рухатися і розвиватися. Знову дякую батькам, які підтримують юних спортсменів фінансово і морально», – підсумував Андрій Фесенко.

Наступний тур острозька команда, як і суперники, проведе у Здолбунові.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024