Тренер і півзахисник «Вереса» напрацювали на місце в символічній збірній туру

29 Квітня 2021, 11:03
1672

Здобувши перемогу 3:1 над МФК «Миколаїв», рівненський «Верес» продовжив переможну серію до 11 матчів.

Власне за підсумками 23 туру півзахисник «Вереса» й потрапив до символічної збірної туру, а тренера Юрія Вірта видання «Sport Arena» назвало тренером туру.

«11 перемог поспіль. Виграш у суперника, який останнім часом не програвав і пробрався в трійку найкращих – а в першому колі відбирав у Вереса очки. Точкова ротація на короткій дистанції. Три голи від усіх форвардів. Лідер зберігає перше місце, хоча головний конкурент продовжує переслідування. Вірта варто відзначити за стабільність і виняткову зібраність у весняній частині сезону, хоча рівненський клуб при не надто великій глибині складу є більш вразливим при весняній щільності календаря», – пише про Вірта «Sport Arena».

До символічної збірної туру увійшов півзахисник Геннадій Пасіч, який відзначився двома асистами в матчі проти «Миколаєва».

Миколаївська команда їхала на Рівненщину з наміром перервати вражаючу переможну серію лідера, і створити опозицію Вересу гостям все-таки вдалося. Важливо, що був у «червоно-чорних» такий моторчик, як Пасіч. Ще в першому таймі він небезпечно пробивав по воротах Бубенцова, і в окремих моментах голкіперу доводилося серйозно вступати в гру. А після перерви Геннадій виступив асистентом у двох результативних комбінаціях «Вереса». Це Пасич п’ятою дав на хід Гегедошу, який елегантно прокинув воротаря, а наприкінці гри підтримав атакувальний порив Шестакова, навісивши йому під удар головою в падінні, – відзначило видання.

 

Читайте також:

Останній, кому можна дорікати втратою очок: Оринчак у символічній збірній туру

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024