У Кубку Рівненщини грем’ячівці не здолали «Моноліт»

15 Квітня 2019, 09:48
ФК «Грем'яче» - «Моноліт» 4298
ФК «Грем'яче» - «Моноліт»

До Острога повернувся великий футбол… На стадіоні Національного університету «Острозька академія» в 1/8 Кубку Рівненщини зійшлися ФК «Грем’яче» і вараський «Моноліт». У неділю, 14 квітня, острозькі вболівальники мали нагоду спостерігати безкомпромісну боротьбу за вихід до чвертьфіналу.

Грем’ячівці розпочали поєдинок із центра поля. Однак кілька невдалих пасів призвели до перехоплення й уже в перший атаці півзахисник «Моноліта» після прориву правим флангом прострілив у штрафний майданчик, а нападник спрямував м’яч повз Андрія Ліпича. Після пропущеного гола грем’ячівці відразу кинулися відігруватися, однак пробити не вдавалося. У наступній атаці наші земляки знову змарнували нагоду завдати удару по воротах – м’яч просто зрізався з ноги. Друга частина першого тайму фактично минула в безрезультатних атаках ФК «Грем’яче», але захист «Моноліта» стояв монолітом, а нашим землякам не вдавалися удари. На 36 хв. грем’ячівці вийшли в позиційну атаку і їм вдалося зрівняти рахунок у матчі, але боковий суддя справедливо зафіксував офсайд. Наприкінці тайму ФК «Грем’яче» знову втратив нагоду відзначитися – захисник варашців вибив м’яч із-під ніг. «Моноліт» огризнувся, але удар пройшов вище поперечини.

Миті боротьби
Миті боротьби

 

Під час перерви у ФК «Грем’яче» відбулася подвійна заміна. А вже на першій хвилині другого тайму наші земляки не за правилами зупинили  прорив суперника й варашці отримали право на штрафний. Після потужного удару м’яч просвистів над поперечиною. У наступні 10–15 хв. тривала гра між штрафними майданчиками. На 59 хв. наші земляки вийшли в атаку, але захисник «Моноліта» зіграв монолітно. Грем’ячівці тиснули, але до ударів так і не доходило. В одній із позиційних атак захисник варашців запустив м’яч уперед, однак Андрій Ліпич вчасно вийшов із воріт і головою відвів загрозу за межами штрафного майданчика. На 75 хв. наші земляки могли пропустити вдруге. Захисник невдало зіграв головою  і м’яч потрапив до суперника, але… боковий суддя зафіксував офсайд. Ця помилка арбітра дала шанс грем’ячівців боротися далі. В останній десятихвилинці наші земляки активізувалися. На 80 хв. їм вдалося організувати вихід три в два, але останній пас був в офсайд. У наступній атаці футболіст «Грем’ячого» з гострого кута не влучив у порожні ворота, згодом був сумбур у штрафному варашців, але воротар зіграв надійно. За 5 хв. до фінального свистка наші земляки здобули право на штрафний. Після потужного удару голкіпер варашців помилився на виході, але після трьох ударів таки накрив м’яч. Грем’ячівці не збавляли обертів, але знову залізли в офсайд, а Вадим Тишкун після навісу пробив значно вище воріт. Доданий час минув в атаках ФК «Грем’яче». Дві потужні атаки могли дати змогу нашим землякам перевести гру в овер-тайм, але воротар «Моноліта» був справжнім монолітом. 0:1 – ФК «Грем’яче» припиняє боротьбу в Кубку Рівненської області в 1/8 фіналу. Далі йде «Моноліт».



 

В інших поєдинках зафіксовано такі результати:

«Велике поле» – ФЦ «Дубно» 1:1 (д. ч. 1:2).

«Случ» (Березне) – «Інтеркарс» (Рівне) – 2:0.

«Темп» (Борове) – «Граніт» (Томашгород) – 3:1.

«Горинь» (Кустин) – «Стандарт-Водник» (Рівне) – 3:1.

«Забороль» – «Садове-2» – 4:7.

«Граніт» (Клесів) – «Зарічне» – 4:1.

«Грем
«Грем

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024