Забиваючи на останніх хвилинах, «Верес» впевнено перемагає «Миколаїв»

24 Квітня 2021, 15:53
2601

У суботу, 24 квітня, народний клуб «Верес» удома переграв «Миколаїв» у матчі 23 туру Першої ліги.

Рівняни вийшли вперед на 6 хв матчу. Підопічні Юрія Вірта виконали штрафний удар, на підборі вдало зіграв Сергій Панасенко. Дмитро Махнєв, випередивши голкіпера, навісив Михайлові Сергійчукові, який головою замкнув у порожні ворота – 1:0.

Фактично до 40 хв. команди обмінювалися почерговими атаками, але не могли забити. Кіпер гостей Бубенцов демонстрував хороші сейви під час ударів Гончаренка й Дахновського. Не гірше грав і Богдан Когут. Урешті, команди пішли на перерву за мінімальної переваги рівнян.

Другий тайм агресивніше розпочали миколаївці й зуміли відіграти потрібний м’яч. На 48 хв на побачення з Когутом вискочив Одарюк, але голкіпер зберіг м’яч. А вже наступної хвилини мусив-таки діставати кулю зі сітки – після стандарту у виконанні гостей Яворський виграв другий поверх, зробив скидку на партнера, яку точним ударом замкнув Куксенко. 1:1.

«Миколаїв» щільніше підійшов до воріт Когута. На 64 хв. господарям вдалося розігнати контратаку, під час якої Сергійчук віддав пас на хід Пасічу, а Геннадій однією передачею вивів сам на сам із кіпером Роберта Гегедоша. Робі хитнув Бубенцова і легким ударом вивів «рівненських вовків» уперед – 2:1.

Гра знову пожвавилася в останній десятихвилинці матчу – Юрій Вірт зробив три заміни, а в складі «Миколаєва» Войцеховський замінив Парцванію – замість захисника вийшов гравець атакувального плану, «корабели» хотіли йти ва-банк.

На 86 хв. пильність Когута перевіряв Охрончук, пробивши прямо в руки. Але перед кінцем основного часу всі крапки над «і» доставив Михайло Шестаков, який вийшов на заміну, точним ударом замкнув передачу Пасіча – 3:1

Упевнена перемога «Вереса» стала 11 звитягою рівнян у матчах Першої ліги.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024