Два пенальті для «Волині» подарували бойову нічию

24 Квітня 2021, 14:46
1138

У матчі 23 туру Першої ліги луцька «Волинь» вдома приймала «Альянс». Матч завершився бойовою нічиєю.

На домашньому стадіоні в п’ятницю, 23 квітня, «хрестоносці» мали б перемагати. Уже з перших хвилин господарі почали тиснути на ворота команди з Липової Долини. На 8 хв. Богдан Оринчак відкрив рахунок, однак рефері, вгледівши гру рукою, скасував узяття воріт. Між тим, на офіційному сайті «Волині переконують: якщо гра рукою і була, то якраз у гравця «Альянсу».

Удари Олександра Мартинюка та Євгена Протасова сейвив голкіпер гостей, Амбросій Чачуа пробив головою зависоко, а В’ячеслав Шарпар не влучив у рамку.

Натомість гості не пробачили таких помилок і на 31 хв Руслан Пісний після подачі кутового й невдалого вибивання розстріляв ворота з десяти метрів – 0:1.

За десять хвилин волиняни таки відігралися. Чачуа прокинув м’яч повз Костянтина Пікуля, і капітан гостей уже за інерцією зіграв у ногу півзахиснику. Арбітр призначив пенальті, який переконливо реалізував Оринчак – 1:1.

На старті другої 45-хвилинки «хрестоносці» продовжували тиснути, але забити не змогли. Натомість на 77 хв. Костянтину Ярошенку вдався шикарний удар зі штрафного, після якого «кулястий» залетів до воріт господарів поля без шансів для Леванідова – 1:2.

Завдяки ще одному пенальті ФК «Волинь» зумів зрівняти. Після подачі з флангу Оринчак скидував головою на свіжого Юрія Коломойця, однак цю скидку перервала рука Пікуля. Арбітр призначив одинадцятиметровий, а Оринчак оформив дубль – 2:2.

Невдовзі гості залишилися у меншості, адже дві жовті картки встиг заробити екс-гравець «Волині» Євген Неплях. Але навіть це «хрестоносцям» не допомогло – бойова нічия 2:2 змусила лучан поділити очки з «Альянсом».

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024