Бокс чи танці: у Ковелі спортсмени залишилися без залу

23 Квітня 2021, 14:01
1764

Вихованці Ковельської спортшколи, зокрема відомі спортсмени, залишилися без власного залу для тренувань.

Ситуацію, яка склалася, обговорювали під час засідання облради 21 квітня, – передає кореспондентка Спорт на Районі.

У приміщенні ковельської «Просвіти», де багато років займалися боксери, тепер проводять заняття з танців та карате. А боксери тренуються в орендованому приміщенні, за яке змушені платити по 12 тисяч гривень щомісяця.

«Відома своїми досягненнями на Україну і на весь світ Ковельська школа боксу, грубо кажучи, викинута владою на вулицю. У 2019 році в них не стало приміщення, яке Ковельська міська влада передала секції танців та карате. Тренер та колектив за власні кошти утримують залу, ринг і все необхідне. Сьогодні це 12 тисяч на місяць», – розповів депутат облради Іван Мирка.

Начальник профільного управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Ігор Дмитришин розповів, що ситуація йому відома. Ба більше, торік управління покривало частину вартості орендної плати. Цьогоріч також планують ужити заходів щодо зменшення орендної плати.

«Ми – я просив, щоб був присутнім і заступник голови ВОДА Анатолій Костик – маємо зустрітися з власником і просити зменшити оренду», – сказав Дмитришин.

Наразі понад 60 перспективних ковельських боксерів, яких готують відомі фахівці – заслужений тренер України Віктор Рогатин та очільник БК «Панчер» Микола Потапюк – не мають власного залу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024