«Волинь-2» поступилася «Карпатам» із Галича

21 Квітня 2021, 15:02
978

Матч 18 туру Другої ліги між «Карпати» Галич – «Волинь-2» завершився з рахунком 2:0.

Про підсумки матчу розповіли на офіційному сайті «хрестоносців».

У звітному поєдинку «Карпати» на правах господарів поля одразу намагалися взяти в облогу володіння «Волині-2». Уже в дебюті матчу «біло-зелені» мали декілька чудових нагод для взяття воріт – спочатку екс-волинянин Віктор Хомченко підробив м’яч під ліву ногу і з лінії карної зони пробив вище воріт. А вже за дві хвилини головою пробивав Роман Лебедь – однак тут свою команду здорово виручив сейвом Арсеній Коркодим. На 15-й хвилині дуель півзахисника галичан і воротаря лучан повторилася, і знову з таким самим підсумком – цього разу Коркодим виручив після удару Лебедя ногою з центру штрафного майданчика. Невдовзі перша непогана спроба була у підопічних Альберта Шахова – здалеку повз ворота пробив Тарас Завадович. У середині тайму Коркодим знову був на висоті – цього разу після удару Назара Вербного зі штрафного. А ще за кілька хвилин м’яч після серії рикошетів таки залетів у ворота лучан. Однак арбітр скасував узяття воріт через порушення правил господарів в атаці.

У другому таймі молоді «Хрестоносці» вийшли на поле ще більш сміливими. Уже на 48-й хвилині Денис Теслюк змістився до центру та лише трохи не влучив ударом у дальній кут воріт. А на 56-й хвилині після удару Станіслава Кристіна свою команду виручив сейвом уже Остап Вульчин. Уже за декілька миттєвостей волиняни мали святкувати свій перший офіційний гол у новому році – Олександр Чернов замкнув дальню стійку після подачі з кутового, однак арбітр матчу  вгледів порушення правил… Щоправда, пізніше він міг призначати пенальті й у наші ворота лучан після гри рукою Кристіна, але не зробив цього.

«Карпати» після серії замін посилили тиск на ворота «Волині-2», а найбільш гаряче було після подач зі стандартів – зокрема, ще один чудовий сейв після удару Хомченка виконав Коркодим, а ще один екс-волинянин Роман Никитюк головою пробив вище воріт. Кульмінація матчу сталася на 76-й хвилині, коли на поле у складі господарів вийшов Ігор Худоб’як – габаритний нападник «Карпат» пробив з льоту, а рикошетом від Владислава Мороза м’яч перелетів через Коркодима та опустився точно під поперечину  рамки «Волині-2» – 1:0.

Хрестоносці намагалися відігратися. Назарій Кузьмич непогано стріляв здалеку, однак у ворота не влучив. Утім, втома у такому матчі зіграла свою роль: на останній хвилині основного часу більярдно точна дальня гармата від Вербного залетіла прямісінько у дальній кут  воріт та підсумувала гру – 2:0.

Наступна гра дублерів лучан відбудеться 25 квітня. «Волинь-2» прийматиме столичний «Рубікон».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024