Перемовин зі Селезньовим ніхто не вів, – штаб «Вереса»

20 Квітня 2021, 11:50
1484

Інформаційним простором прокотилася інформація, що «Верес» (Рівне) у міжсезоння може підсилитися ексзбірником Євгеном Селезньовим. Однак у народному клубі це заперечують.

Уперше інформацію про можливий трансфер Селезньова оприлюднили на «Meta-ratings.com.ua». Ішлося про те, що 35-річний форвард приєднається до «рівненських» вовків за умови виходу «Вереса» в УПЛ.

«Сам із подивом прочитав цю новину. Можу відповідально заявити: ні з Селезньовим, ні з будь-ким переговорів не вели й не ведемо. Адже ще незрозуміло, в якій лізі почнемо наступний сезон. Потрібно вдало провести решту десять «фіналів» і тільки потім думати про селекцію», – цитує головного тренера Юрія Вірта «Ua Футбол».

Таку ж інформацію надали Спорт на Районі інші представники клубу.

Водночас на офіційній сторінці «Вереса» повідомляли, що гендиректор Антон Назарук відвідав матч за Суперкубок Рівненщини, де спостерігав за грою молодих футболістів, яких можуть запросити до лав команди Вереса U-19 ї планують сформувати на наступний сезон).

Між тим, не варто забувати, що «Верес» має успішний досвід підписання «аматорів» – узимку до рівненської команди приєднався форвард Микола Гайдучик.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024