Футболісти Острозької спортшколи поборолися за нагороди фінального етапу ДЮФФЛ

19 Квітня 2021, 12:20
1559

Вихованці Острозької дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) узяли участь у фінальному етапі Чемпіонату Рівненської області з футзалу «Я – патріот» ДЮФФЛ серед наймолодших – U9 (2012-2013 р.н).

У суботу, 17 квітня, у Сарнах юні острожани зустрічалися з ДЮСШ «Вереса», представниками Здолбунова, Костополя, Рівного. Як розповів тренер Андрій Фесенко, у першій грі острожани поступилися ДЮСШ «Вереса» 0:4. Представникам Здолбунова прогорали з рахунком 3:0.

«Важко говорити про якість гри. Ми більше трьох тижнів не тренувалися, діти втратили деякі навички. Крім того, вони ще маленькі, психологічно важко змагатися. Але всі насолодилися іграми в новому спорткомплесі Сарн. Ще діти отримали задоволення і медалі учасників фінального етапу», – прокоментував Андрій Ростиславович.

Тренер Андрій Фесенко висловлює вдячність батькам за фінансову підтримку й допомогу в організації виїздів. «Щире спасибі керівникам компанії  «АВМ Груп Україна» Володимирові Захарчуку та Сергієві Захарчуку за новеньку форму», – додає тренер.

Склад команди Острозької ДЮСШ: воротар Андрій Борушевський (найкращий гравець команди, отримав подарунковий сертифікат на суму 500 грн.), Олег Бурковський (капітан), Любомир Гловацький, Богдан Сомаш, Перебойчук Артем, Данило Феленюк, Володимир Демчук.


 

Читайте також:

ДЮСШ «Верес» – чемпіон області серед одинадцятирічних

 

Рівненська футбольна академія «Лідер» – чемпіон серед наймолодших

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024