«Карпати» Галич – «Волинь-2»: перед грою

19 Квітня 2021, 09:00
1127

Посеред тижня «Волинь-2» не зуміла здобути очки у «лобовому» матчі проти «Чернігова» у рамках Другої ліги чемпіонату України, а також – відкрити лік голам у офіційних іграх цього року.

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

Чемпіонат України. Друга ліга, група А, 18 тур. 19 квітня, Львів, стадіон «Сокіл». Початок – 12:00. Пряма трансляція – YouTube.

Після поразки підопічні Альберта Шахова дещо змістилися донизу в турнірній таблиці своєї групи, і тепер готуються до гостьового поєдинку. У суперників – «Карпат» із Галича – дзеркальні за успішністю показники навесні.

Команда Романа Гнатіва перемогла в усіх п’яти матчах після відновлення чемпіонату України із загальним рахунком 12:2, суттєве підсилення навесні приносить результат уже тут і зараз, тож і у матчі на львівському «Соколі» ці хлопці будуть боротися тільки за переможний результат.

Ну а нашим молодим футболістам залишається тільки намагатися приємно дивувати і проявляти себе на професійному рівні – адже у кожному конкретно взятому матчі у них є гольові шанси – то чому б не скористатися такими вдень у понеділок?

У першому колі команди зіграли перший матч між собою. Тоді в Луцьку перемогу завдяки голам Богдана Козака та Романа Лебедя святкували «Карпати» (0:2).

Разом з тим, цікаво, що у складі «біло-зелених» виступає цілий десант екс-гравців «Волині»: зокрема, Роман Никитюк та Віктор Хомченко, які грали за «Хрестоносців» ще у першій частині нинішнього сезону, а також Руслан Марушка, Ярослав Деда та Вадим Страшкевич.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024