Оржівський «ОДЕК» у розгромному матчі здобув Суперкубок Рівненщини

18 Квітня 2021, 16:00
2065

На Рівненщині футбольні баталії 2021 року стартували матчем за Суперкубок області.

За нагороду на стадіоні «Мрія» в Сарнах змагалися чемпіон та чинний володар Кубка області оржівський «ОДЕК» та віце-чемпіон футбольний клуб «Садове», який 2021 року має повернути історичну назву «Сокіл».

Відповідно до інформації на офіційному сайті «Садового-Сокола», команда виходила на газон, маючи кадрові проблеми. Водночас садівчани припасли кілька тузів у рукаві, адже в міжсезоння підсилили як лінію захисту, так і нападу. Натомість «ОДЕК» був, так би мовити, на куражі – після переможних спарингів із іменитими суперниками, як-от лідером турнірної таблиці групи «А» Другої ліги ПФЛ України «Поділля» (Хмельницький), клуб встиг провести декілька хороших ігор у регулярці «аматорів».


 

Власне ще на початку гри «ОДЕК» заявив себе як лідера. Юрій Красномовець вивів оржівську команду вперед до середини першої половини гри. До завершення першого тайму Красномовець записав на свій рахунок дубль, а ще один гол забив Андрій Апанчук. 

Розгромні 0:3 не додали «соколятам» впевненості, але дозволяли представникам Оржева ставити автобус і берегти сили.

У другому таймі потурбувати воротаря суперників не зуміла ні одна, ні інша команда.

У розгромному матчі, який завершився з рахунком 3:0 перемогу здобув оржівський «ОДЕК».

Фото на згадку.
Фото на згадку.

 

Попереду старт регулярного чемпіонату Рівненської області. І «ОДЕК», і «Садове-Сокіл» виступатимуть у І лізі місцевого чемпіонату, тож будуть прямими конкурентами за нагороди. Крім того, командам, імовірно, випаде зустрітися і в кубковому протистоянні, адже «Садове-Сокіл» починає боротьбу за кубок 2021 року з 1/8 фіналу,  «ОДЕК» як чинний володар кубка приєднається на стадії чвертьфіналу. Пари суперників на кожен етап визначатиме сліпий жереб.

Матчі 1/8 фіналу Кубка Рівненщини-2021 заплановано провести за тиждень, 24–25 квітня. Перший ігровий день чемпіонату області – 8 травня. Командам немає коли розслаблятися й давати фору новачкам теж.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024