Гранд українського футболу підписав угоду про співпрацю з дубенським футбольним клубом

17 Квітня 2021, 15:40
1793

Відбулася унікальна подія для розвитку дитячого футболу на території Рівненщини. Смизький дитячий футбольний клуб «Єврошпон-Смига» підписав угоду про співпрацю з дитячою футбольною школою «Динамо» (Київ).

14 квітня на запрошення керівництва академії «Динамо» представники ФК «Єврошпон-Смига» завітали на базу ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. У підписанні взяли участь директор ДЮФШ «Динамо» Олександр Іщенко, заступник директора Володимир Жаріков, президент ФК «Динамік» Валерій Радченко, президент ФК «Єврошпон-Смига» Василь Антонюк, виконавча директорка Оксана Костюк, старший тренер Василь Войтович. Про це інформують на сайті РОАФ.

«Угода про співпрацю з грандом українського футболу – це можливість для кожного вихованця нашого клубу навчатися за тренувальною програмою «Динамо», проходити стажування на тренувальній базі київської академії, а кращі гравці нашого клубу матимуть можливість безкоштовно навчатися у школі «Динамо». Головне завдання, яке відтепер стоїть перед ФК «Єврошпон-Смига» - це якісний відбір та підготовка дітей, які навчатимуться в клубі. За словами керівництва школи «Динамо»: «Без співпраці з дитячими футбольними клубами, які знаходяться в невеличких містечках та громадах, неможливий розвиток дорослого українського футболу», – зазначила Оксана Костюк.\

Крім того, ця угода – це шанс, не тільки для тренерів смизького клубу, а також для тренерів дитячих футбольних клубів Рівненської та Тернопільської областей отримати знання та досвід київських колег, які проводитимуть на базі стадіону «Єврошпон-Смига» практичні заняття, семінари, лекції та конференції. 

Згідно цієї угоди ФК «Єврошпон-Смига» має право проводити селекційну роботу на користь «Динамо» на території Рівненської та Тернопільської областей та представляти інтереси цих областей щодо питань дитячо-юнацького футболу перед ДЮФШ «Динамо».

 Співпраця ФК «Єврошпон-Смига» з брендом українського футболу «Динамо» – є свідченням того, що навіть у маленькому селищі можна якісно та професійно робити справу. Головне – це надійна команда та віра в те, що все обов’язково вдасться.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024