«Нива» заслужила нічию, – Руслан Уманець про поразку від «Вереса»

17 Квітня 2021, 09:00
1275

Завдяки філігранно виконаному штрафному від Сергія Панасенка, рівненський «Верес» здобув десяту за ліком перемогу в очних зустрічах Першої ліги.

У матчі 21 туру проти тернопільської «Ниви» «вовки», повністю володіючи ініціативою у першому таймі, були змушені відбиватися в другій 45-хвилинці. Про те, що гра була досить важкою підкреслити тренери обох команд у післяматчевому коментарі клубній пресслужбі «Вереса».

«Нива» не заслужила на поразку. Футбол є футбол. Результат на табло. Але за якістю гри «Нива» сьогодні заслужила щонайменше на нічию. У перерві ми внесли певні корективи у гру. Просили, щоб команда грала більш впевнено. Хлопці дослухалися до цього прохання», – відзначив тренер тернополян Руслан Уманець.

Уманець також підкреслив, що тренерський штаб мав мало часу на підготовку до цього матчу. Крім того, наставник «Ниви» відзначив, що установка на гру була більш діяти від оборони.

Своєю чергою Юрій Вірт, головний тренер рівненського «Вереса» сказав, що одним із переломних моментів був нереалізований пенальті (до речі, це перша осічка Сергійчука в сезоні), після чого «Нива» заграла агресивніше.

«Ми – лідери. Тому всі суперники особливо налаштовуються на матчі проти нас. Всі хочуть відібрати у нас очки. Треба налаштовуватися на кожну гру, бо в кожному наступному матчі буде ще важче», – наголошує Вірт.

Водночас тренер відзначає, що зустріч проти «Ниви» буде серйозно розібрана, адже запал футболістів уже згас, а попереду ще чимало матчів, поки у статусів лідерів Першої ліги.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024