Представниця Рівненщини стала першою на міжнародних змаганнях із виїздки

16 Квітня 2021, 09:04
3461

Представниця Федерації кінного спорту Рівненської області  здобула нагороду на міжнародних змаганнях із кінного спорту.

У четвер, 15 квітня, у Мінську (Білорусь) стартували Етап Кубку світу і міжнародні змагання з виїздки, програма CDIY Team Competition. Участь у змаганнях беруть і представники Рівненщини. Про це повідомляють на сторінці Федерації кінного спорту Рівненщини.

У категорії «юніори» змагалося 16 спортивних пар, але саме представниця Федерації кінного спорту Рівненської області Олександра Потієнко та її напарник Дакар із результатом 71.863% стали переможцями тесту. Друге і третє місця у росіянки та білоруски відповідно.

«На жаль була дуже тяжка дорога, оформлення документів на кордоні триває дуже довго, коні практично не мали часу на відновлення, тому ми не очікували саме таких результатів, для мене це рекордний результат сьогодні в категорії юніори. Конкуренція висока, бо приїхали сильні вершники з Росії та Білорусії», – поділилася враженнями від змагань переможниця.

Нагадаємо: нещодавно рівняни могли насолодитись майстерністю спортивної пари Олександри Потієнко та Дакара, які показово виступали на змаганнях «Rivne “Baby Rider” Cup» Їх майстер-клас із виїздки підкорив серця публіки.

Це і не дивно, бо за плечима Олександри багато років праці та досягнень: вона вже багаторазова чемпіонка України з виїздки, учасниця і призерка кількох Чемпіонатів Європи та Етапів Кубку, майстер спорту.






 

Читайте також:

Учимо розуміти себе: у кінному клубі на Рівненщині займаються півторарічні діти

Супутники конюшні – жінки, діти й собаки: як живе кінно-спортивний клуб на Рівненщині

Більше любові і добра: на Рівненщині кіннотники започаткували благодійну ініціативу

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024