Дитяча футзальна ліга Волині напередодні 10 туру: хто претендуватиме на медалі, а хто може здивувати

16 Квітня 2021, 06:28
1405

У Дитячій футзальній лізі Волині 2020/2021 років уже зіграно 9 турів. За  цей час вималювалися основні претенденти на медалі, але є й ті команди, які можуть здивувати вболівальників.

Анонс чергового туру оприлюднили на сайті АМФВ.


 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші 

У наймолодших футзалістів цього туру результати були прогнозовані, однак боротьба за четверту сходинку ще більше загострилася. У першому матчі амазонки не дали шансів «Лаккі Тіму» підібратися ближче до першої четвірки - Каріна Гуславська п’ятьма голами забезпечила перемогу своїй команді 6:2. Вихованці Олександра Сачковського завдяки голам Артема Тимощука та Михайла Сакуна нарешті здобули свою першу перемогу у сезоні над «ЛаккіТім-2» – 2:1. Проте у наступному матчі поступилися 0:4 перші команді клубу Ігоря Случика. Голами відзначилися Ілля Курганович, Данило Міщук та дубль на рахунку Володимира Майламяна. Молоді гравці Юрія Павельчука також переграли другий «Лаккі Тім» на шляху до четвертої позиції. Особливо активними у матчі були Олександр Монашко, Богдан Кальченко, Олександр Петрина та покером вистрілив Давид Голян – 7:1. Найцікавіший та найпринциповіший матч відбувся між вихованцями Олександра Миронюка та Андрія Янчука. У FC «Resрect» Максим Кононов відкрив рахунок, а Костянтин Кирилюк його подвоїв, однак Марк Михайлюк своїм дублем врятував «Любарт Kids» від поразки – 2:2. Таким чином за три тури до завершення групового етапу ми маємо трьох претендентів на четверту сходинку турнірної таблиці. Найкращі шанси поки у «Мідаса», адже мають матч у запасі, проте і блакитні, і червоні демонструють зрілу гру, а тому забігати наперед ще не варто.

Найкращі гравці 9-го туру:

  • Гуславська Каріна – Амазонка
  • Тимощук Артем – ДФК Штурм Колки
  • Майламян Володимир – Лаккі Тім
  • Михайлюк Марк – Любарт Kids

У десятому турі нас очікує п'ять поєдинків із доволі прогнозованими результатами, але є один, де все може вирішитися… Гравці Олександра Миронюка мають спокійний матч проти «Лаккі Тім-2». «Амазонка» Тетяни Павлік зіграє із ДФК «Штурм» Колки. Гравці Олександра Сачковського також зіграють із «Мідасом», де після першої звитяги у сезоні спробують спутати карти фаворитам. Молоді лакітімівці Олега Гаврилюка спочатку зіграють проти свого дубля, а потім із гравцями Юрія Павельчука. Саме тут і вирішиться, хто саме конкуруватиме з FC «Resрect» за четверте місце – «Мідас» чи «Лаккі Тім». І червоним, і фіолетовим потрібна тільки перемога, аби бути серед лідерів: першим потрібно доводити, що вони вже виросли із хлопчиків для биття, а другим - підтверджувати чемпіонський титул з минулого року. Як воно буде – дізнаємось вже у неділю!  

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-9 перед закінченням групового етапу також не вирішено ще багато питань. У суботу хед-лайнером знову стали гравці Олега Шахраюка. Спочатку ФК «Олика» впевнено переграла дівчат-амазонок 3:1, голами відзначилися Павло Сосницький та Володимир Бубало (дубль). Але у наступному матчі, замість укріплення своїх бронзових позицій, примудрилися програти одному з аутсайдерів ліги FC «Respect» 1:3. Гравці Олександра Миронюка цього вечора взагалі були нестримні та нарешті вийшли із мінусових очкових здобутків у плюсові. Спочатку блакитні переграли ДЮСШ №4 Рівне, у котрих цей сезон складається геть погано - 4:1. Свої прізвища до протоколу записали Тимофій Демчук (дубль), Давид Кучинський та Даниїл Кошатюк. А проти лідера з Олики свою гармату тричі розрядив Тимовій Демчук. Респектівці уже готуються до Першої ліги, а от ФК «Олику» з трійки лідерів може тепер вибити один із маневицьких клубів.

У неділю свої амбіції на лідерство продемонстрували гравці Юрія Ремінського: у першому матчі Станіслав Савонік (дубль) та Дмитро Коваль (хет-трик) перестріляли «Любарт Kids» - 5:2, у другому поступилися амазонки - 3:1. Дві перемоги гравців з Прилісного вивели їх на п’яту сходинку турнірної таблиці, а, маючи дві гри у запасі, до третього місця тепер всього чотири пункти. На переможний лад цього дня налаштувалися і інші маневичани – ДФК «Штурм» з Колок. У першому матчі молоді гравці Олександра Сачковського зуміли переграти дівчат з «Легіону» - 3:1. Свої прізвища активними діями до рапорту арбітра записали Назар Снитюк (дубль) та Данеїл Метешко. У другому перестріляли «Лаккі Тім» 6:3, і знову голами відзначилися Данеїл Матешко (3), Назар Снитюк (2) та Михайло Романюк доповнив картину. У інших матчах лідери були невблаганні до своїх суперників… «Мідас» «наколотив» 17 м’ячів: 12 отримав «Любарт Kids» та 5 - «Спортінг», особливо точними були Леон Пікула (4), Арсен Матящук (3+3), Станіслав Довгорук (2+1), Артем Кос (2), Роман Любков (1+1). Ще один поєдинок вихованці Олександра Шинкарука звели до нічиєї: за «Спортінг» відзначився Давид Тарасюк (дубль), за «Легіон» також дублем відповіла Христина Шах. Хлопці із ДЮСШ Маневичі не хочуть покидати першу сходинку турнірної таблиці – цього тижня вихованці Богдана Ковбасюка 6:3 переграли «Гірку Полонку» та 7:3 FC «Respеct». Точними ударами відзначилися Тимофій Биковський (3+1), Макар Бусел (1+2), Костянтин Ваврик (1), Артем Савчук (1+2) та Денис Ващишин (1). Дві перемоги також здобули і маневицькі дівчата: 3:1 над «Лаккі Тім» та 5:2 над «Гіркою Полонкою». Особливо активними були Тетяна Єфімчук (2+3), Марія Биковська (2) та Вероніка Дяк (1). Однак по цих матчах ще буде засідати КДК, адже є звернення однієї з команд, що у матчах було порушено регламент, наразі триває перевірка. Прикро буде втрати зароблені очки через необдумане тренерське рішення.

На даний момент до Вищої ліги потрапляють Маневичі, «Мідас», ФК «Олика» та «Сойне» Прилісне, а от хто доєднається до цієї четвірки - ще невідомо. Шанси є у «Спортінга», «Гіркої Полонки», ДФК «Штурм» та трьох дівочих колективів: «Маневичанка», «Амазонока» і ЖФК «Легіон».

Цікаво, що у заліку бомбардирів Тимофій Биковський забив 12 голів,  а його сестра Марія майже в два рази більше – 21 гол на її рахунку. Але до лідера Арсена Матящука з «Мідасу» - аж 11 голів, у нього 32 точних удари.

Найкращі гравці 9-го туру:

  • Демчук Тимофій – FC Respect
  • Сосницький Павло – ФК  Олика
  • Гаврилків Каріна – Амазонка
  • Коваль Дмитро – Сойне Прилісне
  • Снитюк Назар – ДФК Штурм Колки
  • Метешко Данеїл – ДФК Штурм Колки
  • Пікула Леон – Мідас
  • Тарасюк Давид – ФК Спортінг Карпилівка
  • Матящук Арсен – Мідас
  • Єфімчук Тетяна – Маневичанка
  • Биковський Тимофій – ДЮСШ Маневичі
  • Богдан Владислав – ФК Гірка Полонка
  • Бусел Макар – ДЮСШ Маневичі

Надзвичайно цікавим буде 10-й тур у U-9. На даний момент п’ять команд ведуть боротьбу за дві путівки до «вишки». «Легіон» Дмитра Голоскокова веде запеклу боротьбу у кожному з матчів, а Христина Шах тероризує голкіперів своїми ударами. Цього туру у суперниках «Лаккі Тім» та дівчаче дербі з «Амазонками» Тетяни Павлік. Непереможний «Мідас» Юрія Павельчука зіграє з перспективним FC «Respect» та претендентом на трійку лідерів з Прилісного – «Сойне». Якщо  молоді гравці Юрія Ремінського здобудуть перемогу в мідасівців та респектівців, можуть розраховувати на лідерські позиції. «Любарт Kids» Андрія Янчука проведе поєдинок проти «Гіркої Полонки», котра застрягла у серединці турнірної таблиці на роздоріжжі ліг. Вихованці Вадима Басюка з Рівного мають шанс або з «Лаккі Тімом», або зі «Спортінгом» таки здобути першу перемогу у сезоні. Самим же гравцям з Карпилівки, аби не втратити позиції, варто налаштовуватися на перемогу і з рівнянами, і з ФК «Оликою». Молоді гравці Олега Шахраюка однозначно мають потенціал, проте команда може яскраво фейєрити на полі проти фаворита, так і блідо виглядати проти середняка… Хто ж вийде переможцем? 

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші 

Переходимо до вікової категорії U-11, де гегемонію тримають вихованці Вадима Басюка. У дербі ДЮСШ №4 переможцями вийшли гравці Рівного – 2:0, голами відзначилися Матвій Кінат та Максим Кіселик. Ще один поєдинок проти «Спорнінга» рівненчани впевнено виграли 6:1. Корисними діями відзначилися Михайло Мормон, Владислав Одеров, Віталій Яскал, Платон Недолужко та дубль на рахунку Максима Кіселика. Саме Максим і очолює бомбардирський залік із 19-ма голами. Невдалим був вояж вихованців Олега Шахраюка цього туру – перша команда поступилася 1:2 «Любарту10», а друга 0:8 FC «Respect». Вихованці Романа Кузьміча впритул наблизилися до трійки лідерів, але у неділю несподівано поступилися ДФК «Штурм» 1:3 - і опинилися на шостій сходинці турнірки. Невдалими були вихідні і для гравців Юрія Ремінського: ФК «Сойне» отримали 20 голів у свої ворота, по 10 від «Respecta» та «Мідаса». Постійними хед-лайнерами новин у даній віковій категорії є вихованці Юрія Тріля. ДЮСШ Костопіль у першому матчі впевнено перевагає одного з лідерів ліги 4:0, голами відзначилися Ілля Миронець, Володимир Середа, Станіслав Полюхович та Арсеній Тищишин. Однак у наступному поступається FC «Respect» 1:2. Як наслідок - замість трійки лідерів лише п’яте місце у турнірній таблиці. Варто похвалити гравців Олександра Миронюка – поважні футзалісти у трьох непростих матчах туру святкували три перемоги - і зайшли на третю сходинку турнірної таблиці. А також мають усі шанси піднятися ще на одну позицію у майбутньому. У ще одному матчі ліги була зафіксована впевнена перемога гравців Дмитра Трефіловського над ЖФК «Легіон» 7:1. Особливо точними у цьому матчі були Тимофій Буднік, Євген Стаднік, Роман Чорний, Олександр Янчук та Арсен Чорний (дубль), за дівчат відзначилася лише Христина Денисюк. Якщо відкинути явного фаворита з Рівного, то у першій десятці команди надзвичайно рівні і медальні ігри обіцяють бути видовищними.

Найкращі гравці 9-го туру:

  • Кіселик Максим – ДЮСШ №4 Рівне
  • Недолужко Платон – ДЮСШ №4 Рівне
  • Мартин Ігор – FC Respect
  • Мазур Дмитро – FC Respect
  • Полюхович Станіслав – ДЮСШ Костопіль
  • Слука Крістіан – Любарт10
  • Дубенський Олександр – FC Respect
  • Безхлібний Денис – ДФК Штурм Колки
  • Чорний Арсен – ДЮСШ №4 Луцьк
  • Абрамов Дмитро – Мідас

Здається, найцікавіші матчі у U-11 вже позаду, проте 10-й тур знайде чим здивувати витончених уболівальників футзалу. Млинівська «Іква» Сергія Вишневського свою гру поки тільки будує, а марафон очікується непростий – непереможний лідер з Рівного та дві непрості команди з Олики. Самі ж вихованці Олега Шахраюка проведуть ще батл обома командами проти дівчат з «Легіону». Амбітні ігри передбачаються у вихованців Юрія Ремінського з ФК «Сойне» проти «Любарт» та ДЮСШ №4 Луцьк. Гравці Романа Кузьміча прагнуть піднятися якомога вище, а підопічні Дмитра Трефіловського ведуть боротьбу за потрапляння у топ-3 групового етапу. У неділю ігровий цикл одинадцятирічних закриє ФК «Спортінг» Олександра Шинкарука проти двох лідерів ліги: FC «Respect» та «Мідас», котрі ведуть відчайдушну боротьбу бути вище один одного. У кого вийде краще? 

 U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-13 із першими двома позиціями все ясно, а от за ще чотири позиції ведеться цікава боротьба. Черговий марафон млинівської команди був прогнозованим: проти лідерів ліги «Мідаса» та ДЮСШ №4 Рівне показати хорошу гру не вийшло – 1:7 та 0:8. А от із другою командою Юрія Павельчука гравці Сергія Вишневського впоралися 3:1 – голом відзначився Максим Заєць та дубль на рахунку Владислава Куцела. У дербі ДЮСШ рівняни також перестріляли своїх луцьких опонентів 5:3. За Луцьк відзначилися Олександр Дердай (дубль) та Ілля Чорний, у вихованців Вадима Басюка голи забивали Денис Галюк та Артем Малиновський (покер). Саме Артем із 36-ма точними ударами і є кращим бомбардиром ліги, у найближчого переслідувача лише 28. Не зуміли довести до переможного завершення свій поєдинок молоді вихованці Олега Шахраюка: дубль Тараса Козака подарував надію на перемогу, але Максим Гайдучик та прикрий автогол звели матч до нічиєї - 2:2. Тихими кроками вихованці Юрія Ремінського мають шанс заскочити навіть у чільну трійку ліги, напередодні ФК «Сойне» здобув важливу перемогу над «Форвардом». Голами у матчі зуміли відзначитися Антон Мельник, Олександр Нестерук та дубль на рахунку Дмитра Ярмолюка. Як на дебютний сезон, то гравці з Прилісного непогано дебютують у обласних змаганнях, а у майбутньому буде солідне поповнення вже досвідчених гравців для дорослої команди. Доволі впевнену перемогу здобули і вихованці Петра Петрова з ДЮСШ №4 Луцьк – завдяки голам Іллі Чорного, Олександра Держая та дублю Артема Чижука не встояв «Форвард» 4:1. У завершальному матчі ліги голи Романа Монашко, Артема Войтовича, дубль Дмитра Мицейка та хет-трик Максима Присяжнюка забезпечили комфортну перемогу над «Гіркою Полонкою» 7:1. До завершення групового етапу залишилося з’ясувати – хто ж доєднається до непереможного Рівного та грізного «Мідасу»? Шанси є навіть у десятого «Любарту-2».

Найкращі гравці 9-го туру:

  • Шклярук Станіслав – Мідас
  • Куцел Владислав – Іква Млинів
  • Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне
  • Гайдучик Максим – Любарт
  • Козак Тарас – ФК Олика
  • Ярмолюк Дмитро – Сойне Прилісне
  • Чижук Артем – ДЮСШ №4 Луцьк
  • Присяжнюк Максим – Мідас

У гравців до 13-ти років ще цікавіші контрасти – навіть з десятого місця можна потрапити у Вищу лігу, але для цього потрібно перемагати. Відтак у турі розбірок мають зафейєрити гравці Олександра Лисенка після повернення з Кубка України, що відбувався у Білозір’ї. У суботу «Любарти» зіграють між собою, очки потрібні обом для вирішення свої завдань, але відставання першого від другого складає 10 пунктів. Квест млинівчан Сергія Вишневського з «Ікви» розпочнеться проти «Сойного», продовжиться проти ФК «Олики» та завершиться матчем з непростими дівчатами з ЖФК «Легіон». Вихованці Юрія Ремінського боряться за Топ-3, гравці Олега Шахраюка не хочуть покидати Топ-5, а дівчата Дмитра Голоскокова можуть обійти усіх фігурантів, якщо не програватимуть. У неділю «Форвард» проведе свої матчі проти обох «Мідасів»: із першим матчем все зрозуміло, а от із другий буде цікаво, адже обидва колективи виступають поза конкурсом. Не варто списувати з рахунків і вихованців Олександра Сачковського з Колок: його «Штурму» буде непросто проти дівчат з «Легіону», і хлопців з другого «Любарта», проте дві перемоги суттєво б зміцнили позиції ДФК. Навряд чи гравці Василя Літвіцького зможуть переграти навіть другий «Любарт», адже команда часто розбалансована на майданчику, хоча… Основний же клуб Олександра Лисенка має доводити свої розтрачені позиції у матчі проти ДЮСШ №4 Луцьк Петра Петрова. І хто ж таки буде у шістці, перед заключним туром? 

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші 

У найстаршій віковій категорії U-15 ситуація найцікавіша – тут кожен може відібрати очки у опонента, треба тільки добре підготуватися та налаштуватися. «Любарт-2» не зумів відібрати очки у ДЮСШ №4 Рівне – 2:5. За лучан забивали Кирило Войтюк та Вадим Азізов, у рівнян же точними були Максим Дармовіс, Іван Мельник, Арсеній Тарновецький та двічі Вадим Сидорчук. А от перша команда Олександра Лисенка зуміла нав’язати гру переможцям юнацької Екстра-ліги: лише на 24-й хвилині Вадим Сидорчук розпечатав ворота голкіпера «Любарта», проте за хвилину до завершення поєдинку Дмитро Нерубайло зрівняв рахунок у матчі 1:1. Гравці Андрія Мозерова на вершині турнірної таблиці, проте у «Любарта» ще дві гри у запасі. Вихованці Василя Присяжнюка з ДЮСШ Рожище нарешті святкували другу перемогу у сезоні – 6:1 був переможений «Форвард». По три голи до своєї скарбнички записали Анатолій Відрінський та Артем Присяжнюк. Не встояв «Форвард» і проти інших рожищан – гравці Миколи Варнавського з «Power» комфортно святкували перемогу 5:0 завдяки точним ударам Дмитра Спаського, Станіслава Літвінчука та хет-трику Владислава Федорука. Саме єдиний із трьох Федоруків, що лишився у рожищенському клубі, і очолює гонку бомбардирів ліги із 17-ма автографами у воротах суперника. «Любрат-2», хоч і нахапався голів від старших одноклубників, але свої три очки до скарбнички отримав. Таким чином перед завершальними матчами багато відкритих питань: хто буде на якому місці у трійці лідерів?; чи може хтось поборотися за сформовану шістку? чи мають ресурси ДЮСШ Млинів, «Power» Рожище та «Атлетік» Цумань нав’язати боротьбу трійці лідерів?

Найкращі гравці 9-го туру:

  • Сидорчук Вадим – ДЮСШ №4 Рівне
  • Нерубайло Дмитро – Любарт
  • Відрінський Анатолій – ДЮСШ Рожище
  • Федорук Владислав – Power Рожище
  • Приймачок Андрій – Любарт-2

Однозначно цікавим очікується 10-й тур найстаршій віковій категорії. Спочатку в суботу рожищенський «Power» Миколи Варнавського спробує закріпитися у верхній частині турнірної таблиці, однак у суперниках поки непереможний «Любарт» Олександра Лисенка. А далі «Любарти» в очній дуелі визначать, хто кращий, і щось підказує, що основа переможе дубль...

Після деякої паузи повертаються до футзальних баталій млинівчани з городищанами. Вихованці Леоніда Шуха мають у суперниках непростий «Атлетік» з Цумані та АФК «Городище». Вихованці Андрія Смаля після підсилення заборолівськими гравцями дають бій у кожному поєдинку, а після ДЮСШ Млинів зійдуться із солідним «Любартом» та нестабільним ДЮСШ Рожище. Для обох клубів це буде вже тренуванням перед медальними матчами Першої ліги, саме її і виграли минулого року вихованці Василя Присяжнюка, правда у U-13. 







 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024