Головний рятівник «Десни»: Тотовицький у символічній збірній туру

15 Квітня 2021, 08:56
866

Після матчу 21 туру УПЛ, у якому «Десна» розгромила «Олександрію», двоє гравців чернігівської команди ввійшли до символічної збірної туру.

За версією «Sportarena» у збірній туру уродженець Рівненщини Андрій Тотовицький, Максим Імериков, а Олександр Рябоконь названий тренером туру.

У матчі «Десна» – «Олександрія» чернігівці двічі забили феноменальні голи – п’яткою. Дубль на свій рахунок записав Тотовицький.

«Ще в першому таймі Тотовицький опинявся в центрі уваги – хай там не вдавалося завершити атаки, але націленість на ворота тримала в тонусі лідера атак Десни. Після перерви, в драматичний момент, коли Олександрія вела в рахунку, Андрій став одним із головних рятівників господарів. Він дуже активно провів гру: після кутового від Калитвинцева виграв боротьбу в Бухала й плечем відправив м’яча в ворота. Пізніше Тотовицький зумів підлаштуватися під простріл Гуцуляка, який мав його оминути – ще один гол у матчі п’ятою це космос для Favbet Ліги! Жаль, що Андрій травмувався в тому епізоді. На щастя, не перелом, як повідомлялося спершу, тож побажаємо Тотовицькому швидше повернутися в гру. Десна без нього – не настільки повноводна», – характеризує Тотовицького «Sportarena».

Читайте також: Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Крім того, що гравець увіходить до символічної збірної туру як атакувальний півзахисник, спортивне видання визнало його і героєм туру.

«Дубль в одному з найважливіших матчів туру – і вольова перемога над складним суперником. Розкішний матч із видовищними голами – один із найкращих для Тотовицького в цьому чемпіонаті, жаль, що, забиваючи п’ятою, Андрій травмувався. Сподіваємося, він швидко повернеться на поле – такі гравці потрібні нашому чемпіонату», – резюмує видання.

Нагадаємо: у Першій лізі героєм туру назвали вересівця Романа Гончаренка, який наприкінці матчу забив переможний гол зі штрафного.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024