Дядьковицька громада підтримала Меморандум про розвиток футболу

14 Квітня 2021, 14:40
909

Дядьковицька сільська територіальна громада сьогодні приєдналася до Меморандуму про партнерство та співробітництво в сфері розвитку футболу.

Про це повідомляють на сайті РОАФ.

Крім того, голова Дядьковицької громади Людмила Вітковець  та заступник голови РОАФ Андрій Біланчук обговорили перспективи розвитку футболу в області та громаді.

«У нас є три дитячі команди, ми будемо виходити в районну першість, і готові долучатися до інших футбольних проєктів. Переконана, це потрібно усім нашим громадам, тому без сумніву приєдналася до Меморандуму. Кілька років тому у нас був досвід співпраці з Народним Клубом «Верес». Тоді клуб і матеріально і морально допомагав нашому хлопчику, який мав онкозахворювання. Я лише за позитивний досвід співпраці», – зауважила Людмила Вітковець.

«Приємно, що до нашого Меморандуму приєднуються не лише міста чи колишні райцентри, а й сільські громади. Був приємно вражений позицією голови Дядьковицької громади пані Людмили. Той ентузіазм, той запал, який я відчув під час спілкування з нею, не залишає сумніву, що футбол у цій громаді рухатиметься лише вперед. А разом з футболом вперед рухатиметься і уся громада», – своєю чергою відзначив Андрій Біланчук. 

На сьогодні про приєднання до Меморандуму оголосили Дубенська, Острозька, Сарненська,  Млинівська та Здолбунівська громади.   

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024