Герой туру забив гол туру: вересівця відзначили за рятівний штрафний

13 Квітня 2021, 14:43
Фото туру. Вирішальна мить: пізній штрафний від Гончаренка зберігає лідерство Вереса 1183
Фото туру. Вирішальна мить: пізній штрафний від Гончаренка зберігає лідерство Вереса

Гравець рівненського «Вереса» після переможного для команди гола у ворота «ВПК-Агро» відзначений як герой 21 туру.

За 30 секунд до кінця матчу (90+5хв.) Роман Гончаренко скористався шансом і реалізував штрафний, завдяки якому «Верес» здобув 9 перемогу під порядок. З огляду на це видання «Sportarena» включило гравця до символічної збірної 21 туру.

Роман Гончаренко входить до «збірників» 21 туру як центральний захисник.

«Гончаренко дуже в порядку – у захисті відіграв переконливо, гості фактично нічого не створили з меж карного майданчика господарів, а єдиний гострий момент (пізній підкат проти Бєляєва) йому та Вересу зійшов із рук. Так що констатуємо: Верес удванадцяте завершив матч без пропуску м’ячів, а сам Роман забив вражаючий переможний м’яч, який зберіг за рівнянами лідерство», – характеризує рівнянина «Sportarena».

Крім того, Гончаренка визнали і героєм туру. А його переможний м’яч – голом туру.

«У самій кінцівці Дахнівський пішов впоперек лінії карного майданчика і Будняк його зачепив. Дуже хороша позиція для стандарту, залишалося не прогадати з виконавцем. До м’яча підійшов центрбек Гончаренко, що було не найочевиднішим вибором, але, мабуть, він щось знав і щось за собою відчував. З правої ноги Роман обігнув стінку і здорово виручив атакуючих гравців, які такою реалізацією похвалитися не могли – 1:0. Третій гол у чемпіонаті для Гончаренка – і перший у 2021 році», – ідеться в звіті матчу.

 

Читайте також:

Двоє гравців «Волині» потрапили до символічної збірної 21 туру

Двоє форвардів «Вереса» – у символічній збірній туру

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024