Покер Груші проти дубля Желюка: «Грем’яче» у спарингу обіграло «Крок»

12 Квітня 2021, 14:01
«Грем’яче» у спарингу обіграло «Крок» 1438
«Грем’яче» у спарингу обіграло «Крок»

Серію весняних спарингів перед початком сезону «Грем’яче» та грозівський «Крок» розпочали товариським матчем в Острозі.

Команди випробовували сили на стадіоні Острозької академії в неділю, 11 квітня. Дотримуючись карантинних вимог, на матч завітали й глядачі.

З перших хвилин зустрічі ініціативою заволоділи гравці ФК «Грем’яче». На 5 хв. гри рахунок відкрив Олег Груша, потужно пробивши в дев’ятку з-за меж штрафного майданчика.

«Крок» активізувався. На 8 хв. Федір Очеретяний отримав м’яч від партнера, змістився в центр і вдарив по воротах «Грем’ячого», але Юрій Шуль зіграв надійно.

«Світло-зелені» відповіли атакою Вадима Медведя й Олександра Гугайла, яким, утім, не дали пробити захисники. Своєю чергою 4 і 6 номери «Крока» розігнали контратаку, яку в межах правил перервав Віталій Кравчук. Наступної хвилини в штрафному «Грем’ячого» горіло, адже «шістка» «Крока» проскочив вільною зоною і пробив по воротах, Юрій Шуль не зумів зафіксувати м’яч, але потворний постріл узяв на себе захисник.

«Грем’яче» раз по раз підходило впритул до воріт, але пробити не вдавалося, так само як і Очеретяному, який кілька разів проскочив флангом, але в центральній зоні програвав боротьбу Віталієві Кравчукові.

На 28 хв. знову стало гаряче. Очеретяний отримав пас на хід зліва, обіграв Кравчука, і зробив поперечну передачу на шістку «Крока». Вихід сам на сам виграв Шуль.

«Грем’яче» пішло в масову атаку, яка завершилася для команди трьома кутовими поспіль. Після першої подачі від кутового кулю у ворота намагався спрямувати Олександр Гугайло – над поперечиною, добивання Назара Гаврилюка після другого кутового узяв голкіпер, а після третього м’яч нарешті повернувся в поле.

На 36 хв. після фолу Гордійчука Олег Смолій призначив штрафний. Стандарт виконав Груша. М’яч ударився об дальню стійку й зрикошетив у ворота – 2:0.

До кінця тайму «Крок» запускав Очеретяного й інших по флангах, Володимир Федорчук кілька разів потужно навішував у штрафний, але скоротити рахунок не вдалося.

Більше про команду «Крок» (Грозів) читайте тут: «У нас усі один за одного», – Віталій Петрук про п’ятирічний шлях «Крока» до успіху




 

У другій 45-хвилинці проявити себе мали шанс молоді гравці «Грем’ячого», тож «Крок» пішов у наступ.

Спершу Сергій Шиндерук ударом із-за меж штрафного майданчика запалив свічку, потім трюк повторив Очеретяний.

На 63 хв. молодий кіпер «Грем’ячого» Антон Панкевич закинув м’яч у боротьбу, його підхопив   Валерій Желюк і потужно пробив – воротар у падінні перевів на кутовий.

За три хвилини Назар Гаврилюк зіграв у спину Федорові Очеретяному, який уривався в штрафний і «привіз» стандарт. Валерій Желюк сильним прямим ударом скоротив відставання – 2:1.

На 73 хв. «Крок» знову отримав право на штрафний удар, однак Валерій Желюк не зумів переграти Панкевича. Грем’ячівці розвинули атаку лівим флангом. Василь Котик протягнув бровкою, але його удар заблокували захисники, не зумівши вибити в безпечну зону. Олег Груша вдало зіграв на підбиранні й потужним ударом поклав під поперечину –  3:1 на 77 хв.

На 83 хв. через фол Михайла Ковальчука Валерій Желюк із пенальті знову відновив інтригу – 3:2.

Намагаючись реабілітуватися, Ковальчук підтягнувся до атаки, на пару з Котиком потурбували ННН, але воротар непогано зіграв на виході, а в інший раз підстрахували захисники.

На 90 хв. Олег Смолій призначив ще один штрафний на користь «Грем’ячого». Максим Жилінський навісив у штрафний майданчик, точно на голову Олегові Груші, який оформив покер – 4:2.

Більше про гравців «Грем’ячого» тут: Збірна світу в селі без стадіону: хто і як розвиває футбол на Острожчині

Читайте також:

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Нагородили найкращих гравців мініфутбольної першості Острожчини

300+ фото з ХІ Відкритого мініфутбольного турніру Острозької громади

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024