За дев’ятою перемогою: напередодні матчу «Верес» – «ВПК «Агро»

10 Квітня 2021, 11:07
1540

Рівненський «Верес» напередодні 21 туру очолює турнірну таблицю Першої ліги.

«Рівненські вовки» не програвали вже вісім матчів поспіль. У суботу, 10 квітня, на домашній арені «Колос» у Млинові рівняни прийматимуть «ВПК-Агро».

Команда з села Шевченківка Магдалинівського району Дніпропетровської області нині посідає 10 сходинку турнірки.

«Зараз ВПК-Агро – міцний середняк Першої ліги. Команда пропускає значно більше, аніж забиває. Втім, навряд боротиметься за виживання. Тим паче, у чотирьох весняних матчах ВПК-Агро програв лише раз. Після чого команда із Шевченківки видала на-гора разючу серію із трьох перемог поспіль», – характеризують суперника на офіційному сайті «Вереса».

Ситуацію для «ВПК-Агро» погіршує і те, що у виїзному поєдинку з «Вересом» команда  не зможе розраховувати на цілий ряд футболістів – захисника Гіоргі Гадрані, півзахисника Павла Ксьонза, який вже пропустив зустріч попереднього туру з «Оболонню», захисника Максима Агапова, півзахисника Олексія Красова і нападника Станіслава Куліша. З лідером чемпіонату також не зіграє півзахисник Іван Тищенко, вилучений з поля в матчі з «пивоварами». Але повернеться на поле нападник Іван Будняк, який пропустив гру з «Оболонню» через перебір жовтих карток.

Щодо «Вереса», то дискваліфікованих серед рівнян немає. Під питанням участь у матчі форварда Роберта Гегедоша, який пропустив поєдинок із «Кременем» через травму. Також травмований у «червоно-чорних» Віталій Тимофієнко. Водночас на поле планує вийти Геннадій Пасіч, якому нездоровилося перед попереднім матчем.

Важливо наголосити, що матч відбудеться з глядачами на трибунах.

НК «Верес» – «ВПК-Агро»

Млинів, стадіон «Колос». Початок гри – о 15:00 год.

Арбітр – Євген Цибулько (Черкаси)

Трансляція на Veres TV.

Читайте також:

У «Вересі» – стоматчевий ювіляр

Поворознюк і гравці «Вереса» підтримали юного футболіста з травмою

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024