Один матч замість трьох: огляд останнього туру першості Острожчини

28 Вересня 2019, 19:44
Миттєвості чемпіонату 3333
Миттєвості чемпіонату

Завершився чемпіонат Острозького району з футболу. Минулих вихідних команди зіграли поєдинки останнього туру, точніше, відбувся лише один із матчів.

В Острозі чемпіон району  і володар Кубка Острожчини ФК «Грем’яче» очікував прийняти курганівський «Міраж». Цей матч не мав жодного турнірного значення, але був принциповим для суперників. Однак за три години до початку стало відомо, що гості не приїдуть на гру. Тож грем’ячівці поповнили свою скарбничку черговими очками, ставши чемпіоном зі стовідсотковим результатом. Відповідно курганівці отримали технічну поразку 0:3.

У Сіянцях, де місцева «Чайка» мала приймати ФК «Розваж», матч також не відбувся. Адже чайчан знято з розіграшу місцевої першости через дві поспіль неявки на гру. 3:0 – технічна перемога розважців.

Найбільше інтриги викликав матч у Бадівці, у якому місцева «Нива» розігрувала бронзові нагороди з грозівським «Кроком». Щоби стати призером, бадівці повинні були перемагати 1:0 або з різницею у два й більше м’ячі. Однак ще до стартового свистка стало зрозуміло, що навряд чи «Нива» зможе нав’язати боротьбу гостям, адже команда не змогла зібрати одинадцятьох гравців – довелося грати вдев’ятьох.

Долю бронзових нагород було вирішено ще в першому таймі. За «Ниву» відзначився Олександр Чернявка, а гості відповіли трьома влучними пострілами Юрія Корнійчука, Ігоря Герчука та Дмитра Чехолки. Щоби сподіватися на медалі, у другій сорокап’ятихвилинці бадівці мали забивати мінімум чотири голи, проте грозівці вистояли. 3:1 – на користь «Кроку», який стає бронзовим призером місцевої першости.

ФК «Грем’яче» пройшов турнір без утрат, фактично не відчуваючи тиску з боку конкурентів. З восьми заявлених команд до фінішу дійшло лише шість…


 

Команди відпочиватимуть до весни, коли й стартує чемпіонат району 2020 року.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024