10 і 6 команд – на Рівненщині готуються до старту футбольних змагань

06 Квітня 2021, 13:26
2124

Рівненська обласна асоціація футболу (РОАФ) готується до старту нового сезону змагань.

Якщо дозволить епідемічна ситуація, старт чемпіонату серед команд 1 і 2 ліг, а також Кубку Рівненської області заплановані на кінець квітня (базова дата – 24–25 квітня).

Як стало відомо Спорт на Районі з власних джерел, у сезоні 2021 року в І лізі Чемпіонату Рівненщини братиме участь 10 команд (із юнаками), а в ІІ лізі – 6 команд.

Нагадаємо: у карантинному 2020 році чемпіоном Рівненщини серед команд І ліги став оржівський «ОДЕК». У ІІ лізі чемпіонське звання достроково виборов ФК «Грем’яче» з Острожчини. Команда «Autoplus» (Млинів) «узяла» золоті медалі Чемпіонату Рівненської області з футболу серед ветеранських команд 35+.

Для команд-переможців ці нагороди були не єдиними. Оржівці також завоювали Кубок Рівненської області. У міжсезоння «ОДЕК» втратив одного з ключових гравців – Микола Гайдучик перейшов до рівненського «Вереса». Утім, команда в хорошій формі, що засвідчила нещодавня перемога Оржева у спарингу над лідером Другої ліги ПФЛ хмельницьким «Поділлям».

Переможець ІІ ліги Рівненщини ФК «Грем’яче» минулоріч завоював головні нагороди першості Острожчини, Кубок колишнього Острозького району. Також команда вперше в історії дійшла до 1/2 фіналу Кубка області, де вибула після зустрічі з «ОДЕКОМ».

Точну дату старту регулярних змагань із футболу Рівненської області, а також повний перелік команд-учасниць змагань Спорт на Районі повідомить згодом.

 

Читайте також:

Футбол Рівненщини: відомі чемпіони трьох обласних дивізіонів

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Футбольний функціонер з Острожчини отримав почесну грамоту УАФ

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
16.04.2024