Двоє форвардів «Вереса» – у символічній збірній туру

04 Квітня 2021, 13:24
1453

Видання «Sportarena» оприлюднило символічну збірну 19 туру української Першої ліги. До неї потрапило двоє футболістів «Вереса» та наставник рівненських «вовків».

За версією «Sportarena» у символічній збірній туру форварди Микола Гайдучик і Роберт Гегедош.

Нагадаємо: «Верес» розгромив «Чорноморець» і очолив турнірну таблицю Першої ліги

Свій перший гол в офіційному матчі забив Микола Гайдучик і загалом молодий футболіст був причетний до всіх чотирьох узяттів воріт, тож заслужено має звання «героя туру».

Вихід Гайдучика з перших хвилин здивував сторонніх спостерігачів, але молодий форвард провів неймовірний матч. Це після його передачі Гегедош відкрив рахунок на 7 хвилині, а Вачіберадзе в боротьбі з Миколою заробив вилучення та пенальті під гол Сергійчука. Після перерви відпрацював у центрі поля, після чого Панасенко вистелив гольову передачу на Гегедоша. Далі сам забив четвертий м’яч «Вереса», зреагувавши на кутовий. Вперше вийшовши в стартовому складі своєї нової команди, став героєм центрального матчу туру проти «Чорноморця», який «Верес» виграв 4:0 та посів перше місце в турнірній таблиці, відібравши лідерство в одеситів, – пише про форварда «Sportarena»

Роберт Гегедош, який продовжив із рівнянами контракт до 2022 року, у матчі проти «Чорноморця» відзначився дублем.

Атака рівнян напрочуд сильно відіграла проти «Чорноморця». Суперник, який жодного разу не зазнавав розгромних поразок у поточному чемпіонаті, пропустив чотири м’ячі. Половина з них – від Гегедоша. У зв’язці з Гайдучиком Роберт дуже вдало й швидко знайшов синергію – форварди доповнювали один одного й вдало підігравали в важливих моментах. Саме Гегедош після несподіваної для суперників передачі Миколи відкрив рахунок. А вже в другому таймі вдало стартував на пас із глибини Панасенка, реалізувавши «булліт». У кожній атаці цей форвард шукав можливості пробити, постійно даючи адресу для передач і здорово прориваючись між лініями суперників, – відзначає «Sportarena»

Читайте також: Подорожчали Гегедош і Пасіч, подешевшав Сергійчук: трансферна вартість «Вереса»

Завдяки результативній грі з «моряками» головний тренер «Вереса» Юрій Вірт названий найкращим тренером туру.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024