Через рік на Рівненщині визначили переможців Меморіалу Шморгуна

03 Квітня 2021, 17:32
Через рік на Рівненщині визначили переможців Меморіалу Шморгуна 1400
Через рік на Рівненщині визначили переможців Меморіалу Шморгуна

На Рівненщині підбили підсумки «Меморіалу Шморгуна-2020», який був перерваний на цілий рік.

24-й Відкритий обласний турнір із футболу «Меморіал Володимира Шморгуна» стартував 2020 року. Через коронавірусні обмеження у змаганні була тривала перерва. І ось у суботу, 3 квітня, на запасному полі стадіону «Авангард» відбулися завершальні матчі. Про це інформують на сторінці Рівненської обласної асоціації футболу.

У завершальній зустрічі команди «Ну погоді» (Здолбунів) та ФК «Садове» зіграли унічию – 0:0. Утім, для здолбунівців ця гра вже не мала турнірного значення, адже перше місце вони забезпечили достроково.

Другими на турнірі стали футболісти команди «Коливань» (Клевань), третіми – «Маяк» (Сарни). Усі призери одержали від Рівненської обласної асоціації футболу нагороди, а також м'ячі.




 

«Турнір Шморгуна для нас – це пам'ять, можливість віддати данину традиціям. Для команд це підготовка до нового сезону. Через карантинні обмеження довелося змінити формат, адже торік ми не завершили турнір. Втім, сонце поступово сходить над українським футболом, повертаються глядачі на стадіони, повертається футбол в життя. Тому усім здоров'я, успіхів, до зустрічі у новому сезоні», – говорить голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов.

Загалом у турнірі змагалося сім колективів.

Особливість 24-го «Меморіалу Шморгуна» у тому, що розпочався він торік, але через карантин змагання довелося зупинити. Продовжили минулорічний турнір цьогоріч.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024