«Волинь» зіграла в суху нічию з «Миколаєвом»

01 Квітня 2021, 10:21
1505

«Сухий» результат луцької «Волині» у матчі проти «Миколаєва» залишає «хрестоносців» на 5 місці турнірної таблиці.

Гра відбулася 31 березня в Луцьку й завершилася з рахунком 0:0. Як повідомляють на офіційному сайті лучан, у цьому протистоянні до складу «Волині» повернувся Богдан Оринчак, Владислав Приймак за відсутності через травму В’ячеслава Шарпара зайняв місце в центрі поля, а Максим Войтіховський вийшов у центрі оборони.

При цьому, вже на перших хвилинах матчу святкувати взяття воріт могли гості протистояння, однак їхню радість після точного удару Владислава Войцеховського обірвав свисток арбітра – офсайд.

Згодом уже обидві команди діяли обережно, хоча у «Волині» претендували на взяття воріт Євген Протасов, Богдан Оринчак, Владислав Приймак та  Юрій Коломоєць, а у гостей – загрожували воротам Богдан Порох та Дмитро Сула. Утім, до перерви забитими голами обидві команди не відзначалися.

Після антракту темп гри не змінився, а гості відчули себе набагато розкутіше. Свідченням цьому були хороші контратаки, які не завершив точними ударами Сергій Кравченко. А от волиняни намагалися тиснути на організовану оборону суперників, однак тріск вона дала тільки наприкінці матчу. Спочатку в штрафний майданчик гостей увірвався Артур Рябов, а його неточний удар ледь не підправив у ворота Сіаваш Хагназарі.

А ще за дві хвилини Владислав Приймак ударом головою влучив у поперечину рамки гостей! Шокове завершення матчу гості з Миколаєва дограли до нічийного результату.

Наступний матч «хрестоносці» проведуть 5 квітня проти «Агробізнеса», який сенсаційно вибив «Шахтар» із розіграшу Кубка України.

Нагадаємо: завдяки розгрому над «Чорноморцем» турнірну таблицю Першої ліги очолює рівненський «Верес».


 

Читайте також:

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024