Посадовець із Дубенщини здобув бронзу на Чемпіонаті України з гирьового спорту

30 Березня 2021, 16:36
637

Заступник голови Вербської територіальної громади Андрій Грицак став бронзовим призером за результатами Чемпіонату України з гирьового спорту.

Впродовж 15-26 березня в Києві у Палаці Спорту проходили змагання чемпіонат України з гирьового спорту під егідою Міністерства молоді та спорту. Загалом виступали команди 22 областей (понад 300 учасників).

Спортсмен-гирьовик Андрій Грицак Вербської ДЮСШ, який нині працює на посаді заступника голови Вербської сільської ради, в складі збірної Рівненської області гідно представив команду.  За результатами Чемпіонату України з гирьового спорту став бронзовим призером змагань у  ваговій категорії до 85 кг, виконуючи вправу «поштовх довгим циклом». 



Треба зауважити, що Андрій Грицак раніше здобував перемоги на Чемпіонатах Європи та світу. А його особистий рекорд –  96 поштовхів гир вагою по 32 кг за 10 хв та 101 поштовх-ривок  – став рекордом Дубенщини, якого до сьогодні прагнуть досягнути спортсмени-гирьовики краю. А на Чемпіонаті України 2021 Андрій Грицак встановив новий особистий рекорд – 117 та 122 поштовхи. Відповідно новий щабель досягнень для спортсменів-гирьовиків Дубенщини.

Загалом у збірній області виступало чотири вихованці Вербської дитячо-юнацької спортивної школи. Спортсмен-гирьовик Микола Фесюк здобув четверте місце на Чемпіонаті України у ваговій категорії до 78 кг (вправа поштовх довгим циклом). Юніор Юрій Новак став сьомим за показниками у двоборстві у ваговій категорії до 73 кг.
Четвертий спортсмен вербівчанин Іван Сердюк виступив в складі команди збірної Рівненської області в естафетному змаганні, за результатами якого команда збірної Рівненської області здобула 5-те місце.


В загальнокомандному заліку збірна Рівненської області посіла 7-ме місце.
Спортсменів Вербської ДЮСШ підготував до виступів на Чемпіонаті України заслужений тренер України Леонід Момотюк.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024