Завершився чемпіонат Любомля з мініфутболу

30 Березня 2021, 08:00
Мініфутбол 773
Мініфутбол

Фінішував відкритий зимовий чемпіонат Любомля з міні-футболу.

Імена переможця і срібного призера стали відомі достроково – ними відповідно стали «Агродвір» та «Урожай». Про це пише «Наше життя».

Попередньо наприкінці тижня відбулися пропущені матчі попередніх турів: ТМО/Луків – «Літос» 5:2, «Літос» – «Кордон» 5:1. крім того, нагадаємо, «Кордону» була зарахована технічна поразка за неявку на гру з «Автобілістом».

На останній ігровий день було заплановано п’ять матчів. «Літос» поступився Куснищам 4:6, Піща виграла у Забужжя 3:2, «Урожай» переграв «Кордон» 5:4, а СК «Головно» та «Екопел» зіграли внічию 2:2.

Без сумніву, головною інтригою туру стала гра ТМО/Луків – «Нива». Медикам, аби завоювати третє місце, потрібна була лише перемога. І вони таки досягли бажаного результату, забивши у другому таймі суперникам два м’ячі – 2:0.




До слова, аби завершальний день чемпіонату пройшов цікаво, організатори для спортсменів та уболівальників придумали різноманітні конкурси. Наприклад, у жонглюванні м’ячем найкращим став гравець «Урожаю» Олександр Саць, який підбив «круглого» 323 рази. На жаль, так і не знайшлося переможців у конкурсах на точність, коли з центра поля потрібно було потрапити у поперечину воріт та з лінії штрафного майданчика забити м’яч у протилежні ворота так, аби він потрапив туди, не торкнувшись попередньо землі.

Врешті прийшла й урочиста мить нагородження.

Підсумки турніру підвів один з його активних організаторів Володимир Козачук. Він та секретар виконкому міськради Ігор Торба вручили нагороди трійці команд-призерів та кращим гравцям.

 

Отож, третьою стала команда ТМО/Луків

Другу сходинку посів «Урожай».

Переможцем турніру став «Агродвір».


Кращим голкіпером визнали Сергія Корчука («Агродвір»).

Кращим захисником став Родіон Ярмошук («Нива).

Кращим нападаючим виявився Роман Сушик (СК «Головно»).

Звання кращого бомбардира дісталося Максиму Самойлічу («Урожай»), на рахунку якого 30 голів.

Кращим гравцем став Олексій Федчук («Агродвір»).

Підсумкова турнірна таблиця має такий вигляд:

По завершенні церемонії нагородження відбувся товариський матч, в якому переможець турніру – «Агродвір» помірявся силами зі збірною, сформованою з гравців інших команд.  «Аграрники» й тут підтвердили свій клас, перемігши 4:2.






 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024