У Володимирі обрали найспортивнішу сім’ю

29 Березня 2021, 08:17
Родина Главацьких 825
Родина Главацьких

У Володимирі-Волинському 27 березня у спорткомплексі «Олімп» відбувся міський фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Організатор  заходу – міський центр фізичного здоров'я «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти, молоді та спорту, інформують на сторінці центру у фейсбуці.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник міського голови Андрій Гудим, змагання відкрив директор центру Олександр Вітюк.

Цього року у фестивалі взяло участь 7 сімей, які представляли загальноосвітні заклади міста Володимира-Волинського. Це  родини: Горбачів і Киричуків (ЗОШ №1), Ковальчуків (ЗОШ №2),  Руричів (ЗОШ № 3), Панасюків і Шустовських (гімназія імені О. Цинкаловського), Гловацьких (Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» Волинської обласної ради).

Програма змагань складалася із трьох частин: основна, яка складалася з п’яти естафет, особистих конкурсів «Найкраща мама, найкращий тато, найкраща дитина» та конкурс на найкраще виконання малюнку «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя».

У загальнокомандному заліку lll місце зайняла сім’я Шустовських, ll місце – сім’я Руричів, l місце – сім’я Гловацьких.

У особистому конкурсі «Найкращий тато» за введення футбольного м’яча з результатом 13, 21 отримав Роман Рурич. Титул «Найкраща мама» отримала Ірина Панасюк. Перемогу  у конкурсі «Найкраща  дитина» з метання фрізбі отримав Матвій Гловацький, в конкурсі за  краще виконання малюнку перемогу отримала сім’я  Горбач. Усі переможці отримали грамоти, медалями та цінними подарунками МЦФЗН «Спорт для всіх» та управління освіти, молоді та спорту. Організатори змагань вдячні всім, хто взяв участи у даному заході.

Родина Гловацьких  буде представляти місто Володимир-Волинський на обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який відбудеться 17 квітня о 12 годині у спорткомплексі «Олімп».

Читайте також: Футбольна команда «Ладомир» з Володимира – чемпіон України з футзалу

















 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024