21 команда боролася за медалі Міжнародного футбольного фестивалю на Дубенщині

26 Березня 2021, 13:10
1157

Завершився ІІ етап V Міжнародного дитячого футбольного фестивалю «Я – патріот» у Смизі.

21 дитячий колектив у чотирьох групах протягом двох днів, виборювали місце під сонцем. Про це на сторінці організаторів ДЮФК «Єврошпон-Смига» повідомляє Олена Левкова.

Третій день – це день вирішальних поєдинків за олімпійською системою, де немає права на помилку. Він став по особливому безкомпромісним, а для когось і драматичним. Першу півфінальну пару склали : ФК «Єврошпон-Смига» – ФК «Чайка» (Черкаси), де матч не залишив байдужими нікого на стадіоні, основний час боротьби не виявив переможця – 1:1. У серії післяматчевих пенальті, фортуна усміхнулася гостям із Черкас.

Інший півфінал: ФК «Верес» (Рівне) – ФК «Волинь» (Луцьк), де у рівній боротьбі рівняни на останніх хвилинах матчу виривають перемогу 2:1 і право позмагатись за головну нагороду.

У матчі за 3 місце смижани і волиняни знову визначили переможця в серії пенальті. На цей раз земляки із Смиги були точнішими і вибороли бронзові нагороди.

Фінальний матч став справжньою окрасою турніру. Його учасники продемонстрували високий рівень техніко-тактичних дій, а перемогу – 1:0 , здобули юні футболісти ФК «Чайка» (Черкаси).

Тому по завершенні турніру, трійку найкращих склали:

  • 1 місце – ФК «Чайка» (Черкаси);
  • 2 місце  ФК «Верес» (Рівне);
  • 3 місце – ФК «Єврошпон-Смига».


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024