Тренери луцької спортшколи «Юний динамівець» працюватимуть в інших закладах

26 Березня 2021, 10:36
1950

Тренерсько-викладацький склад ОДЮСШ «Юний динамівець» працюватиме на базі інших дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Таку інформацію озвучили на засідання постійної комісії обласної ради з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму. Про це повідомляють на сайті Волинської облради.

Зокрема, начальник управління у справах молоді та спорту ОДА Ігор Дмитришин розповів, що наразі триває процес переведення тренерсько-викладацького складу ОДЮСШ «Юний динамівець» ФСТ «Динамо» України (разом із їхніми вихованцями) у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос».

«Адміністрація і обслуговуючий персонал наразі попереджені про можливе подальше вивільнення, їм необхідно буде виплатити відповідні компенсації. Переконаний, що закладених нами в обласному бюджеті коштів вистачить і на це», – сказав Дмитришин.

Директор Обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Юний динамівець» ФСТ «Динамо» України Володимир Каразія підтвердив слова посадовця.

Також стало відомо, що наразі вивчають можливість, аби вихованці «Юного динамівця» займалися на звичних для них спортоб’єктах на правах оренди. Про це тривають перемовини з керівниками тих спортивних шкіл, у які перейдуть вихованці та тренери «Юного динамівця».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
21.04.2024