«Верес» зіграє з «Чорноморцем» у Львові

26 Березня 2021, 06:29
1308

Матч 19-го туру Першої ліги чемпіонату України з футболу між рівненським «Вересом» та одеським «Чорноморцем» відбудеться у Львові.

Матч «Верес» – «Чорноморець» зіграють 31 березня на львівському стадіоні СКІФ, початок гри о 14:00 год. Причина – непридатний для гри стан газону стадіону «Колос» у Млинові. Про це повідомляє пресслужба народного клубу.

Через дію суворих карантинних обмежень поєдинок відбудеться при порожніх трибунах. Переглянути матч у прямому ефірі вболівальники традиційно зможуть на Veres TV.

«Газон стадіону «Колос» у Млинові наразі не готовий для того, щоб проводити там матчі, насамперед чергу через погодні умови. На Рівненщині майже щодня падав сніг, а вночі температура опускалася нижче нуля, і волога замерзала. Через це зараз м'яч не відскакує від газону, а через вологість на полі залишаються сліди… На такому газоні футболу не було би. Більше того, є загроза взагалі знищити поле і після цього витрачати купу коштів на його відновлення», – пояснив спортивний директор «Вереса» Орест Баль.

Стан стадіону у Млинові
Стан стадіону у Млинові

 

Нагадаємо, попередній домашній матч чемпіонату рівненський «Верес» також зіграв на львівському «СКІФі» через незадовільний стан футбольного поля у Млинові. 20 березня рівняни обіграли житомирське «Полісся» – 2:0.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024