У Корнинській громаді провели фестиваль здорового способу життя й вручили подарунки

25 Березня 2021, 10:56
1196

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали до Колоденського ліцею Корнинської громади та провели фестиваль здорового способу життя.

Учні, педагоги та батьки дітей Колоденського ліцею були активними учасниками і переможцями обласного конкурсу фотографії «Спортивна зима». З нагоди цього для школярів і провели спортивний захід із естафетами й подарунками. Про це інформують на сторінці Рівненського обласного відділення НОК України.

Під час змагальної частини учні, розподілені на команди, узяли участь в естафетах «Класики», «Влучний кидок», «Рівновага» та «Ягоди». Завдання були нескладними, тому всі команди легко впоралися з проходженням естафет.

Перше місце посіла команда під назвою «Блискавка». Друге місце дітлахи, котрі назвалися «Стріла», а команді «Спортсмени» вдалося зайняти третє місце на пєдесталі.




 

По завершенні естафет відбулася церемонія нагородження переможців та призерів. Всі вони були відзначені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Після нагородження учнів, гості відзначили переможців та призерів обласного конкурсу фотографії «Спортивна зима». Медалі, відповідного ґатунку, дипломи та призи отримали:

  • Анжела Голубза перше місце у номінації «Зима в стилі «Smile»;
  • Любов Хоменкоза друге місце у номінації «Сніговик FEST»;
  • Олена Кучерза друге місце у номінації «Зимовий курйоз».





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024