Дитяча футзальна ліга Волині: найкращі гравці, поточні результати й анонси найближчих вихідних

25 Березня 2021, 09:36
1530

Шостий тур Дитячої футзальної ліги Волині вражав своєю непередбачуваністю і драйвовістю, а сьомий стане ще більшою окрасою змагань, адже боротьба за найвищі місця у самому розпалі.

Анонс туру, який відбудеться вихідними, 27–28 березня, оприлюднили на сайті АМФВ.

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші

У наймолодшій віковій категорії U-7 особливих сенсацій не сталося, проте одна таки є. Знаний лідер «Мідас», вважався фаворитом протистояння із цьогорічним «Любарт Kids». Однак не так сталося як гадалося – підопічні Андрія Янчука завдяки дублям Тимофія Пасічника та Марка Михайлюка зуміли здобути перемогу та дещо «відцепити» конкурента у боротьбі за високі місця. В результаті фіолетові вже відстають від конкуретів на шість пунктів мінімум, а червоно чорні впевнето тримають третю сходинку у таблиці. У інших двох матчах неділі «Амазонки» Тетяни Павлік без особливих зусить переграли «Лаккі Тім» та «Лаккі тім-2» 5:2 і 3:1 відповідно. Сім голів на двох у свій актив записали Каріна Гуславська та Аліса Шухман. Як наслідок Каріна із 14 голами наздогнала франківця Артура Матвіїшина у бомбардирській гонці своєї ліги.

У сьомому турі ДФЛВ у гості до Луцька завітає «Ураган» щоби відіграти друге коло змагань, а у підопічних Петра Липецького буде нагода покращити свої показники. Першими збити лідера із першої позиції турнірної таблиці спробують «Любарт Kids», «Мідас» та FC «Respect». У неділю в боротьбу із франківчанами також вступлять «Амазонка», ДФК «Штурм» Колки та обидва «Лаккі Тіми». Червоно-білі однозначно сильний суперник, але волинські футзалісти спробують таки приборкати грізний «Ураган»… У кого вийде краще?

Найкращі гравці 6-го туру:

  • Михайлюк Марк – Любарт Kids
  • Гуславська Каріна – Амазонка
  • Шухман Аліса – Амазонка

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші

У віковій категорії U-9 інтриги у цьому турі було навіть забагато… У першому матчі дня дівчата з Маневич лише на останній хвилині зуміли вирвати перемогу у «Спортінга», завдяки влучному пострілу Тетяни Єфімчук. У другому матчі дня сталася ще більша сенсація – підопічні Богдана Ковбасюка спокійно контролювали хід поєдинку. Артем Савчук відкрив рахунок у матчі, спокійно матч дійшов до перерви… але після відпочинку, прямо як у дорослих команд у неділю, вихованці Олега Шахраюка зуміли переламати хід поєдинку та вирвати перемогу у беззаперечного лідера ліги. Володимир Бубало та Тимофій Марчук своїми голами надихнули тренера на майбутні недільні подвиги… «Спортінг» у своєму наступному поєдинку зумів вигризти нічию у «Сойного», і то лише завдяки післяматчевій нараді арбітрів та організаторів, адже м’яч таки перетнув лінію воріт за хвилину до закінчення ігрового часу… А от ФК «Олика» після сенсаційної перемоги… примудрилася не менш сенсаційно та розгромно програти дівчатам 1:9. Підопічні Надії Шпак були безжальними – Тетяна Єфімчук та Марія Биковська забили усі дев’ять голів своєї команди. Після звитяги дівчат хлопці із ДЮСШ Маневичі надихнулися і перемогли своїх земляків із «Сойного» 7:5. І хлопці і дівчата з Маневич продовжують утримувати першу та третю сходинку турнірної таблиці відповідно, але конкуренти мають ще декілька ігор у запасі.

У неділю також продовжилися гарячі розбірки хлопців проти дівчат. Тихо посміюючись над осічкою конкурентів, підопічні Юрія Павельчука ледь самі не потрапили у капкан непоступливих «Амазонок». Лише під кінець другого тайму Арсен Матящук і Леон Пікула зуміли забезпечити своєму клубу перемогу над суперницями та зберегти свою безпрограшну серію. У іншому гендерному двобої Христина Шах і її «Легіон» впевнено перестріляли FC «Respect» 7:2.

У сьомому турі ДЮСШ №4 Рівне таки спробує набрати свої перші залікові бали у матчах проти «Гіркої Полонки» та «Любарт Kids», котрі і самі не проти покласти чергові три бали у скарбничку. Також здвоєні поєдинки очікують і гравців з ФК «Олики» – спочатку гравці Андрія Янчука з «Любарт Kids» дадуть бій, а згодом дівчата з «Легіону». У неділю чергові поєдинки проведуть вихованці Юрія Ремінського з Прилісного – у опонентах непередбачувані «Гірка Полонка» та «Лаккі Тім». Хто у результаті наблизиться до лідерів, а хто до нижньої частини таблиці – цілковита загадка…

Найкращі гравці 6-го туру:

  • Єфімчук Тетяна – Маневичанка
  • Марчук Тимофій – ФК Олика
  • Биковська Марія – Маневичанка
  • Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка
  • Ващишин Денис – Маневичі
  • Матящук Арсен – Мідас
  • Шах Христина – ЖФК Легіон

 U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-11 цікавих матчів також вистачало… Першими в лізі тарафлекс витоптали ківерчани та маневичани – ФК «Олика» обома колективами була сильнішою за гравців з «Сойного» - 3:2 та 7:1. У розбірках між самою ж Оликою кращими виявилися гравці першої команди – Артем Кошла та Максим Найдюк своїми голами переграли одноклубників… Завершували ігрову суботу два лідери – FC «Respect» дещо натужно переграв ДЮСШ №4 Луцьк 3:1, але зберіг свої позиції у лідерському пелетоні. «Мідас» доволі впевнено здолав любартівців 6:0 та продовжив двовладдя у турнірній таблиці ще на тиждень.

У неділю вихованці Олександра Шинкарука із ФК «Спортінг» доволі впевнено відсвяткували вікторію у матчі із ДАФ «Легіон» Рівне – 5:0. Але у наступному поєдинку мінімально поступилися ДЮСШ №4 Луцьк – 1:2. Ця поразка серйозно затримала Карпилівку у середині турнірної таблиці… Легіонери з Рівного після поразки ж навпаки мобілізувалися і відсвяткували свою першу історичну перемогу у ДФЛВ та покинули останню сходинку в лізі. Завдяки покеру Кирила Мальчевського був подоланий «Любарт Kids» - 4:2.

У сьомому турі нас очікує доволі щільний графік матчів і кожен клуб готовий підставити підніжку лідерам та покращити свої позиції. Так у суботу ФК «Олика-2» спробує зупинити «Мідас» та ДЮСШ №4 Луцьк котрі знаходяться на другій та третій позиції відповідно. Не менш амбітна ДЮСШ №4 Рівне розімнеться на ЖФК «Легіоні», але потім їх очікує добре організований FC «Respect», котрому і самому потрібні очки щоб бути у лідерській гонці. А далі буде битва прямих конкурентів за місце під сонцем – ДЮСШ №4 Луцьк та FC «Respect» зіграють проти ФК «Олики». У завершальному матчі суботи на майданчику зійдуться «тихоня» «Любарт10» Романа Кузьмича та ЖФК «Легіон».

В неділю розбірки ліги доповнять ще сім колективів. «Іква» Млинів Сергія Вишневського проведе черговий марафон проти ДФК «Штурм» Колки, ДЮСШ Костопіль та «Сойне» Прилісне. Підопічні Олександра Сачковського також спробують зупинити мідасівців, костопільчани мріють розжитися очковими здобутками у матчах із «Спотінгом» та «Любартом10», а «Любарт Kids» налаштовується на першу перемогу у протистояннях із «Сойним» та «Спортінгом».

Це буде надзвичайно цікавий тур і з не меншою цікавістю ми очікуватимемо його результатів…

Найкращі гравці 6-го туру:

  • Лисюк Юрій – Мідас
  • Мазур Дмитро – FC Respect
  • Сосницький Володимир – ФК Олика-2
  • Бортнік Олексій – ФК Олика
  • Кошла Артем – ФК Олика
  • Крикун Андрій – ФК Спортінг Карпилівка
  • Мальчевський Кирило – ДАФ Легіон Рівне
  • Янчук Олександр – ДЮСШ №4 Луцьк

 U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-13 відбулася зміна лідера… нехай навіть на тиждень, але «Мідас» після перемоги над «Сойним» 7:1 став одноосібним лідером ліги. У наступному поєдинку гравці Юрія Ремінського зуміли переграти «Мідас-2» 6:1 та закріпитися у середині турнірної таблиці. Ще один колектив Олега Шахраюка у двох матчах зумів набрати чотири залікові пункти: 3:3 проти ДЮСШ №4 Луцька та перемога 2:1 над Форвардом. Особливих здобутків це не дало, лише щільно перемішало нижню частинку турнірної таблиці.

У неділю свій марафон пройшли гравці «Ікви» Сергія Вишневського – млинівчани доволі впевнено здобули три перемоги із трьох матчів. 3:2 подолали «Форвард», 4:0 «впала» «Гірка Полонка» та 4:2 перестріляли ДФК «Штурм» Колки. У кожному з поєдинків зумів розписатися у воротах суперників Дмитро Дацюк – 7 голів загалом. У заключному матчі ліги колківчани Олександра Сачковського незважаючи на поразку від «Форварда» отримали свої три залікові бали до загального заліку.

У сьомому турі свої позиції спробує покращити ФК «Олика» у матчах проти «Гіркої Полонки» та ЖФК «Легіону». Відстоювати свої претензії на першу сходинку турнірної таблиці буде і ДЮСШ №4 Рівне у протистояннях із «Мідас-2» та гіркополовчанами Сергія Гомона. У неділю свої амбіції на призові місця продовжать демонструвати дівчата легіонери – їм лише трішки не вистачає до призового п’єдесталу. Гравці з Прилісного у матчах проти «Легіону» та «Гіркої Полонки» мають чудову нагоду не відпустити лідерів у вільне плавання та бути поближче до чільної трійки. ДЮСШ №4 Луцьк завершить ігровий день проти дублерів «Мідасу».

Найкращі гравці 6-го туру:

  • Шклярук Станіслав – Мідас
  • Ярмолюк Дмитро – Сойне Прилісне
  • Козак Тарас – ФК Олика
  • Онопріяк Максим – ФК Олика
  • Дацюк Дмитро – Іква Млинів
  • Кравець Артем – Іква Млинів
  • Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

 U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші 

У найстаршій віковій категорії ДФЛВ U-15 відбулися цікаві матчі із не менш цікавими результатами – гостей цього туру вистачало з усіх куточків України. «Кристал» з Одеси у протистоянні із записним лідером з Рівного провів солідну роботу над помилками та виборов нічию – 2:2. За ДЮСШ №4 відзначилися Вадим Сидорчук та Роман Піддубний, за одеситів влучними ударами відповіли Микита Дмітрієв та Максим Крис. У наступних поєдинках постраждав луцький «Форвард» від двох лідерів: рівняни перемогли 10:0, а одесити 11:0.

У неділю цікаві протистояння продовжилися. АФК «Городище» зіграли два дзеркальних поєдинки: спочатку підопічні Андрія Смаля поступилися «Кристалу» 1:4, а згодом святкували першу історичну перемогу 4:1 над ДФК «Штурм» Колки. Гравці Олександра Сачковського цього дня не змогли розжитися очковими здобутками ні проти городищан, ні проти міцного Млинова – 2:3. Гравці Леоніда Шуха у іншому поєдинку зуміли нав’язати боротьбу одеситам та завершити поєдинок у нічию 1:1, відзначилися Микита Дмітрієв у чорно-жовтих та Назар Христюк у помаранчевих млинівчан. За підсумками туру гравці Володимра Фасти зайняли першу сходинку у турнірній таблиці, але позиції одеситів не дуже міцні. Втрачені чотири пункти на фініші можуть солідно відгукнутися.

У сьомому турі буде лише два поєдинки – цуманський «Атлетік» проведе батл проти рожищан. Першими салатових спробують зупинити гравців Василя Порванського з ДЮСШ Рожищ, а другими будуть рятувати провальний сезон підопічні Миколи Варнавського з «Power». Олександр Гуменюк виховує справжніх спортсменів-чемпіонів, а тому розкидатися очковими здобутками цуманчани явно не намірені, більше того є шанс скинути лідерів із насиджених місць.

Найкращі гравці 6-го туру:

  • Катков Володимир – ФК Кристал Одеса
  • Христюк Назар – ДЮСШ Млинів
  • Смаль Вадим – АФК Городище
  • Астапенко Владислав – ДЮСШ Млинів
  • Крис Максим – ФК Кристал Одеса
  • Сидорчук Вадим – ДЮСШ №4 Рівне
  • Піддубний Роман – ДЮСШ №4 Рівне






 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024