З одної команди й одного краю: уродженець Рівненщини дебютував за національну молодіжку

24 Березня 2021, 21:06
2047

Молодіжна збірна України, яка проводить збір у Туреччині, зіграла перший матч на турнірі Antalya Cup.

У середу, 24 березня, українська U-21 зустрічалася з однолітками з Болгарії. У стартовому складі Руслан Ротань випустив одразу двох уродженців Рівненщини, гравців львівського «Руха» нападника Миколу Кухаревича та півзахисника Олексія Сича.

Уродженець Дубровиччини Кухаревич дебютував за молодіжку восени 2020 року, для 19-річного Сича, мала батьківщина якого село Зоря біля Рівного, це була дебютна гра за національну збірну.

Як повідомляють на сайті УАФ, підопічні Руслана Ротаня мінімально поступилися болгарським одноліткам, виграючи по ходу поєдинку.

Із перших хвилин «синьо-жовті» захопили ініціативу й не віддавали її до кінця тайму. Уже на 10-й хв. Назаренко точним ударом із меж штрафного відкрив рахунок. За кілька хвилин Супряга міг його подвоювати, але воротар болгар врятував свою команду. Гол у свої ворота українці привезли самі: Турбаєвський помилився під час передачі, і капітан збірної Болгарії Янков холоднокровно перекинув кіпера.

Це не збентежило нашу команду, яка зі ще більшим бажанням почала атакувати ворота суперника. Досить сказати, що синьо-жовті подали шість кутових проти одного в болгар. Два відмінні моменти були в Кухаревича, але нападник «Руху» зі зручних позицій пробивав поруч зі стійкою.

Другий тайм розпочався з обопільних атак, в одній з яких Таловєров порушив правила проти суперника біля лінії штрафного майданчика. Крастєв пробив у кут, який захищав Турбаєвський, але воротар із цим ударом не впорався.

Після цього гра в українців трохи розладилася. Незабаром Руслан Ротань зробив відразу шість замін, але й це не вплинуло на хід подій у матчі. Наша команда більше володіла м'ячем, проте до небезпечних моментів справа практично не доходила. У підсумку поєдинок так і завершився — 1:2.

Міжнародний турнір Antalya Cup 2021

Україна (U-21) — Болгарія (U-21) — 1:2 (1:1)

Голи: Назаренко (10) — Янков (21), Крастєв (53).

Україна: Турбаєвський, Сємілєт, Таловєров, Батагов, Вівчаренко, Сич (Желізко, 63), Бондаренко (Притула, 63), Судаков (Мудрик, 63), Назаренко (Очеретько, 63), Супряга (Брагару, 63), Кухаревич (Ісаєнко, 63).

Болгарія: Вуцов, Бауренський, Петров, Попов, Шопов (Мірчєв, 72), Янков, Крастєв (Камєнов, 72), Дічєв (Гальчєв, 72), Борука, Работов, Ангелов.

Наступний матч у рамках турніру підопічні Руслана Ротаня зіграють 27 березня проти збірної Узбекистану (початок – о 16.00 за київським часом).

 

Читайте також:

Футбол завжди був усередині, – Андрій Тотовицький, гравець УПЛ родом із Рівненщини

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024