Луцькі спортсмени вчилися техніці больових і задушливих у віце-чемпіона світу

23 Березня 2021, 16:40
Луцькі спортсмени вчилися техніці больових і задушливих у віце-чемпіона світу 615
Луцькі спортсмени вчилися техніці больових і задушливих у віце-чемпіона світу

До Луцька приїздив володар чорного поясу, віце-чемпіон світу із бразильського джиу-джитсу (БДД) Роман Непота із семінаром «Больові і задушливі у деталях».

Близько 80 дорослих і дітей відвідало його тренінг з Луцька та інших міст України. Про це інформує пресслужба спортклубу  GARDA.

Роман–- спортсмен і тренер кропивницького спортивного клубу «Борець», віце-чемпіон світу із бразильського джиу-джитсу у лізі ACB, чемпіон Європи світової ліги бразильського джиу-джитсу IBJJF, багаторазовий переможець міжнародних турнірів IBJJF, чемпіон гран-прі ліги TMC. 

За два дні перебування на Волині він поділився тонкощами борцівських технік у розділі самбішен. Багато учасників семінару отримали дуже корисні знання щодо деталей виходу на больові і задушливі прийоми у боротьбі, як в кімоно, так і без.

Важливо, що спортсмен приділив багато часу й спортивній психології. Наприкінці кожного тренування йому задавали багато запитань про страх перед поєдинком, спортивне харчування, режим тренувального процесу тощо.

«Ми надзвичайно задоволені результатом семінару. Роман Непота показав вищий клас та вразив усіх своєю відкритістю ділитися досвідом і знаннями. Клуб GARDA планує регулярно запрошувати до Луцька топових борців країни, адже ми уже багато років розвиваємо бразильське джиу-джитсу на Волині і попереду в нас ще багато планів», – ділиться головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024