Потягалися з «Вересом»: острозькі футболісти взяли участь у чемпіонаті з футзалу

21 Березня 2021, 17:01
2283

У Рівному відбувся чемпіонат із футзалу у віковій категорії U-13.

У змаганні, яке провели 20 березня, брали участь вихованці «Вереса», Футбольної академії «Стандарт», юні футболісти з Острога й Оженина, що на Острожчині.

Команда Острозької ДЮСШ здобула перемогу над «Стандарт» (Рівне) з рахунком 4:1(Володимир Ліщук – хет-трик, Тарас Форманюк).  Також острожани мінімально переграли «Верес-4» 2008 р. н. – 2:1 (голи на рахунку Микити Степчука, Тараса Форманюка). В «острозькому дербі» завдяки точним ударам Тимофія Балаушка, Микити Степчука, Володимира Ліщука вихованці міської спортшколи переграли ДЮСШ Оженина 3:0.

Здобувши три перемоги і 9 залікових балів міська команда зустрічалася з одним із фаворитів змагань, минулорічними чемпіонами ДЮСШ «Верес-1» (2008 р. н.). Вихованці «Вереса» були більш вправними, у підсумку 4:0.

«Насамперед чергу дякую батьками за підтримку – моральну і фінансову, за транспорт сім’ям Хуторянців і Кравченків! Щодо ігор, уважаю, що ми достойно представили місто, дуже високо підняли планку розвитку дитячого футболу в Острозі. Програли один матч. Трохи забракло досвіду, трохи було відчутне хвилювання… Головне наше завдання – розвивати дітей, і ми з цим справляємося», – підкреслив тренер Андрій Фесенко.


 

Склад команди Острозької ДЮСШ: Владислав Тоненчук (воротар), Тимофій Балаушко, Володимир Ліщук, Микита Степчук, Станіслав Мокляк, Тарас Форманюк, Олександр Житніковський, Іван Хуторянець, Юрій Пушка, Володимир Кравченко.

У змаганнях не змогли взяти участь травмований Ілля Тишко та капітан Нестор Григор. Команда й тренер бажають їм міцного здоров’я і якнайшвидшого повернення.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024