«Волинь-2» розгромно поступилася в Ужгороді

21 Березня 2021, 11:00
588

Стартовим матчем весняної частини сезону «Волинь-2» завершувала перше коло поточного чемпіонату.

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

У гостях наші футболісти зустрічалися з досвідченими суперниками з «Ужгорода».

Господарі, у складі яких виступає чимало досвідчених гравців, як то Пуканич, Допілка, Сартіна, Ряшко, з перших хвилин захопили ініціативу й відверто домінували у грі. На жаль, лучанам ніяк не вдавалося створити серйозних загроз воротам ужгородців. Проте у першому таймі наша оборона більш-менш справлялася з атаками суперника. І лише на 36-й хвилині гри дальній удар Пуканича в нижній кут пробив Коркодима і рахунок став 1:0.

Після відпочинку ситуація на полі кардинально не змінилася. Атакувальні потуги «Волині-2» якщо не блокувалися захистом ужгородців, то не знаходили логічного завершення через брак взаємодії. Натомість господарі зуміли ще двічі забити. На 62-й хвилині Вишневський бісиклетою відправив круглого точно у нижній кут воріт лучан, а на 79-й хвилині він же оформив дубль, коли безперешкодно замкнув флангову подачу, яка, здалося, стала несподіванкою для наших захисників.

У підсумку – поразка 0:3 і варто сподіватися що в наступному турі, який відбудеться 27 березня, «Волинь-2» зможе зачепитися за очки у Вінниці в матчі проти аутсайдера чемпіонату – місцевої «Ниви».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024