У Шепетинській гімназії майстер спорту з регбіліг провів розминку для школярів

21 Березня 2021, 09:00
638

У Смизькій територіальній громаді провели «Розминку від чемпіона».

Спортсмени подорожують всіма куточками нашої області і знайомлять підростаюче покоління зі світом фізичної культури, спорту і здорового способу життя. Про це повідомляють на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у фейсбуці.

Організаторами заходу є «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділення НОК України в Рівненській області.

Черговий етап цього спортивного свята відбувся в Шепетинській гімназії Смизької територіальної громади. Тут відбулася зустріч з майстром спорту України міжнародного класу з регбіліг, гравцем РК «Рівне» та РК «Поділля» Володимиром Радчиком.

Спортсмен легко знайшов спільну мову з дітьми, адже і сам працює педагогом. Чемпіон спілкувався зі школярами не тільки про правила гри в регбіліг і тренування професійних атлетів, а й про особливості розвитку цього виду спорту в Україні та світі і найсильніших його представників. 

Провівши розминку, Володимир запропонував дітям самим пройти короткий практичний курс з гри в регбіліг. Вони спробували вправлятися з незвичним досі для них м’ячем, відпрацювали паси та спробували позмагатися між собою.

Читайте також: В Острожецькій громаді майстер спорту паверліфтингу провів розминку для школярів

Окрім цього, гості нагородили кращих художників з числа школярів, котрі напередодні підготували роботи для конкурсу малюнку на спортивну тематику. Володимир Радчик особисто вручив переможцям пам’ятні сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області.

Також організатори заходу, скориставшись нагодою, вручили кубки, дипломи та призи комунальному закладу «Березька гімназія Смизької селищної ради» за третє місце в обласному конкурсі «Сніговик FEST» та Сатиївському ліцею Варковицької сільської ради Дубенської районної ради Рівненської області за третє місце в обласному конкурсі «Зимові рекорди» у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима» в закладах освіти Рівненської області.


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024