У Луцьку відбувся футзальний матч, приурочений до Дня людей з синдромом Дауна

20 Березня 2021, 11:00
562

У Луцьку відбувся футзальний матч між командою дівчат ЖФК «Легіон» та «Волинські патріоти», які є спортсменами Спеціальної Олімпіади. Спортивний захід приурочили до Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна.

Про це повідомляє «Суспільне».

Учасник команди «Волинські патріоти» Святослав Чабан розповів: підготовку завжди розпочинає з пробіжки, далі – штанга.

Суперниці хлопців з команди «Легіон» Владислава Денисюк та Соломія Тендюк розповіли: гра була емоційною. Зі слів спортсменок, із хлопцями грають не вперше, тож стараються грати на рівні.

Окрім самої гри, для спортсменів провів майстер-клас головний тренер жіночого футзального клубу «Легіон» Дмитро Голоскоков. Говорить: вперше подібна зустріч відбулася чотири роки тому.

Учасники команди «Волинські патріоти» – це спортсмени від 14 років, які беруть участь беруть у різних змаганнях, розповіла Катерина Свіщева. Нині Спеціальна Олімпіада України об'єднує 16 областей, каже жінка. З її слів, види спорту різні: від легкої атлетики, баскетбол, футбол, флорбол, бадмінтон, теніс.

16 голів у ворота – такий результат гри між жіночою командою «Легіон» та командою спортсменів з інвалідністю «Волинські патріоти».

Капітан команди патріотів Володимир Комаринський розповів: суперник був сильнішим. Гра закінчилася з рахунком 8:8 – нічия. Усі спортсмени отримали подарунки та зробили на загадку спільне фото.

Читайте такожШістнадцять медалей на двох чемпіонатах: волинські тхеквондисти поповнили колекцію нагород

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024