Рівненська атомка оголошує реєстрацію на спортивні події краю. СПИСОК

20 Березня 2021, 09:14
фото ілюстративне 657 Джерело: https://www.google.com/
фото ілюстративне

Оголосили старт реєстрації для участі у спортивних заходах Кубку Рівненської АЕС «РАЕС CUP».

Про це повідомляють на сайті РАЕС.

У переліку спортивних заходів – Відкрита першість з легкої атлетики «Забіг під градирнями», Відкрита першість з велоспорту «Веломарафон «100 ВЕЛОwatt», Міжнародний турнір з плавання на відкритій воді «Біле озеро», Відкрита першість з тріатлону «Energy Sprint Triathlon».

Для охочих випробувати себе та увійти в історію спортивного життя Рівненської АЕС і регіону відкрито посилання для реєстрації у кожному із заходів 2021 року.

«Забіг під градирнями» відбудеться 16 травня та передбачає унікальну трасу й безліч дистанцій на вибір.

«Веломарафон «100 ВЕЛОwatt» пройде 12 червня на незмінній дистанції у 100 км.

Міжнародний турнір з плавання на відкритій воді «Біле озеро» триватиме два дні – 30 липня та 1 серпня, а зареєструватися для участі можна, написавши на електронну скриньку vaka81_ml@ukr.net.

15 серпня очікується завершальний етап Кубку РАЕС «Energy Sprint Triathlon» – перші та єдині змагання з кростріатлону на Рівненщині.

Чимало спортивних заходів відбувається і поза Кубком РАЕС. Серед найближчих – перший у Вараші нічний забіг «RNPP Night run», що відбудеться 18 квітня. Реєстрація доступна за посиланням. Кількість учасників обмежена.

Варто також згадати, що за ініціативи Вараської міської федерації футболу готуються нормативні документи для проведення відкритого чемпіонату Рівненської АЕС з футболу з місцем дислокації на запасному полі Спорткомплексу РАЕС. Попередню згоду для участі у турнірі вже дали команди Вараського району і сіл Борове, Мульчиці, Сопачів, три колективи з Вараша – «Ізотоп», «Моноліт» та ДЮСШ, а також команда села Полиці та сусідів з Волині – команда з Підцаревич.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024